GSF Hazırlık Resim Kursu Önerisi İzmir

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
282
İyi geceler herkese;
2016 yılı yetenek sınavları için Güzel Sanatlar Fakültesi resim bölümüne hazırlanmak istiyorum. İzmir'de bir çok kurs var benim de pek bilgim yok kurslar hakkında. Önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca ne zaman başlamam gerekir? Şimdiden başlamamın ekstra faydası olur mu benim için?
Fiyat olarak da fazla uçuk olmazsa iyi olur tabi.
Teşekkür ederim şimdiden...

yaz sezonunda ve kış sezonunda (sanırım bu şekilde yılda iki kez) izmir büyükşehir belediyesinin ücretsiz kursları oluyor. bir araştırın derim, neredeyse her ilçede var. resim branşı alsancakta vardı sanırım. size kursların ayrıntılarına ulaşabileceğiniz bir sayfa vereyim: http://izmeb.izmir.bel.tr/

Güzel

Güzel Sanatlara Hazırlanmak Disiplinli Bir Süreçten Geçiyor
bende İzmir de oturuyorum ve yanlış kurslara gittiğim için 2 yıl kaybım oldu çalısma hayatına geç başladım. Yetenek sınavlarına hazırlanırken en önemlisi doğru kursu bulmak, bunun için iyi araştırma gerekiyor kulaktan dolma şeylere inanmamak lazım en iyisi atölyeleri ziyaret etmek hocaları tanımaktır. Bunun için ise ben kendi gittiğim kursu öneriyorum herkese zaten kime öneride bulunduysam önerdiğim kişiler de kazandı biraz disiplinli ve çok çalıştıran bir yer ama başarının yolu da çalışmaktan geçiyor. :) İzmir de bir çok kurs güzel sanatlar öğrencilerini alıp onları güzel sanatlar fakültelerine sokmayı başarı zannediyor! asıl başarı meslek liseleri veya Anadolu liselerinden öğrencileri alıp dereceyle onları gsf yada mimarlık fakültelerini kazandırmak bu kursta onu başarıyor bence gidin sizde anlayacaksınız İzmir'in ilk güzel sanatlara hazırlık kursu zaten ve halen aynı hocalar kurs verdiği için çok şanslıyız benim size önereceğim hasret hoca güzel sanatlara hazırlıkta tam bir profesör bu da bahsetiğim kursun internet sitesi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim ben guzel sanatlar mezunuyum ve bu sureci cok iyi bilirim.. cok yakinda da minikler icin kurs yeri acmayi planliyorum.. Sana onerim, kursa gidecek zamanin kalmadiysa eger, kendini gelistiricek bir kac pratik calismalara baslaman. Herseyden onemlisi disiplinli ve duzenli olarak cizim yapmak, el aliskanligini kaybetmemen gerek.. portfolio hazirlamani tavsiye ederim, ilgi alanin neyse ona yonel ve o alanda sanatcilarin yaptigi calismalari ve tarihcesini arastir. Zaten bunlar bir butunluk kazandiricaktir yaptigin calismalara, baskalarinin kopyalarini yapmaktan kacin bu sadece pratigini gelistirmek icin olmali, portfoliona koyucagin calismalar olmamali

Bende GSF Mezunuyum, daha önce Hasret Nurdağ ile hazırlandım. Şimdi kuzenimi de oraya yolladık, gayet memnunuz. Çok iyi bir eğitim veriyor ama çok çalıştırıyor. Göze alın çok çalışmayı ve bu sınavı başarın derim :) Sevgiler.

Iyi günler arkadaşlar bende bu yıl güzel sanatlara hazırlanıcam kurs bakıyorum hasret hoca dediğiniz artım sanat mı acaba
Bide bu sene okul dersleri ygs çalışma kurs çizime yoğunlaşma hepsini bir arada götürebilirmiyim ailem bu sene okulu bitir ygs puanini gör seneye sadece resime yoğunlaş diyor karar veremiyorum

Evet Hatta internet sitesi adresi de şu : www.resimkursuizmir.com hasret hoca bu işi 25 yıldır yapıyor izmir'deki ilklerden zaten İzmir'deki resim kurslarının büyük çoğunluğu onun öğrencilerinin kursları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…