arkadaşlar ben göğüslerimin boyutunu küçültmek değil de dikleştirmek istiyorum aslında. bunun fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz? bir de eskişehir de bunu çok iyi yapan bir dr var mı?:uhm:[/
merhaba canım
ben diklestırme artı protez ıcın 4,500 TL verdım Tabi İstanbul da oldu benimde
Hmm izmiri hic bilmiyorum canim iyi doktor hangisi ancak forumda illakivardir bir oku karistir
Bence once sen bir bebisi dogur alti ay emzir be ondan sonra diklestir sakin oyle kalma cok ciddiyim yanlis Anlama amaben kendime cok kiZdim zaman kaybedip korktugum icin
Ameliyata gelince agrin olMayacak diyememben cektim ama deger diyeceksin inan ha bide agrisiz yapan buradada cok arkafasin bahaettigi benimde cok sasirdigim dr Tugrul Bey var onunla gorususrsun olmadi ben doktorumu tek geciyorumbu arada:)Ama bu doktorlR istanbulda
Fatmagülcüm çok teşekkür ediyorum.Ama son bir soru : Doktoruma şunu söyleseydim ya da şunu şöyle yapsaydı veya yapsaydım dediğin keşkelerin var mı?
Fatmagül arkadaş,tüm cevapların için çok teşekkür ederim. Kısmetse yakında sizin gibi güzel göğüslü
hanımların arasında olucam.Yaşadığım tecrübeyi mutlaka burada paylaşıcam.Çünkü sizlerin sayesinde
cesaretimi toplayıp karar verdim. Herkese teşekkürler.....
Sevgili Fatmagül, maalesef annem benden önce davrandı ve önce bir dizinden iki ay sonra
da diğerinden ameliyat olacak(protez takacaklar). Ben de ona bakabilecek tek
kişiyim.Ayrıca anladığım kadarıyla operasyonun başarısı için epey bir zayıflamam
gerekiyor. 163 boy ve 93 kiloyum:) Sanırım Aralık ayına kadar birşeyler olur. Zaten annem
de ancak toparlar. Bu arada patronum karın germe operasyonu için beni gaza getirmeye
çalışıyor. Aslında hiç fena olmaz ama korkuyorum. Bu konuda senin bir fikrin var mı?
Arkadaşlar ben de göğüslerimi küçülttürüp dikleştirttim 2 gün önce hiç öyle acayip ağrım acım falan yok, korkulacak bişey yok inanın sadece dikiş yerlerimde sızlamalar oluyor ara ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?