öfff bu suna dumankaya da abarttı olayı hergün yeni bir tarifle çıkıyor karşımıza yakında afrikadan kendi elinizle yolduğunuz zebra derisiyle kuzey kutbu denizinden 100gr karıştırın tarzı tarifler verecek ay sapıttım gece geceee kaydirigubbakcemile3
ben 18 girdim cnm eed ölçtüm şuan 85 dolgulu sütyeni tam dolduruo 80 dolgusuz sütyeni dolduruo 83 cm ölçüm ablacım bu harekleri yaptım 80 kere falan ve hergun mutlaka şerbetçi otu ve rezene çayı karştrıp kaynatıp içiorum :)
amaaannn ben bıktım artık kilo alim bakalım nolcak
ben şu intromun formülüne başlıycam bakalım canım
afiyetle.com sitesinde egsersiozler bolumune yonlendiriyorum sizi...direk linki veremiorum 100 den fazla mesjim olmasi gerekmis :)
Bu linke bakin,gögüs egsersizleri bolumde bikactane egsersiz belirtilmis kipirdayan resim ve anlatimla beraber...:1closedeyes:
kolay gelsinn, egsersizin faydasi oluyor evet..bende aklima geldikce yaparim saglik acisindan iyi..yer cekimine karsi :)
[forumda link verme yasagi varmi bilmiorum fakat faydali bir link bence...]
afiyetle.com sitesinde egsersiozler bolumune yonlendiriyorum sizi...direk linki veremiorum 100 den fazla mesjim olmasi gerekmis :)
Bu linke bakin,gögüs egsersizleri bolumde bikactane egsersiz belirtilmis kipirdayan resim ve anlatimla beraber...:1closedeyes:
kolay gelsinn, egsersizin faydasi oluyor evet..bende aklima geldikce yaparim saglik acisindan iyi..yer cekimine karsi :)
[forumda link verme yasagi varmi bilmiorum fakat faydali bir link bence...]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?