Iyi saol canim yapacagiz artik birseyler...canım . netten gir bak göğüs egzersizlerine. bu egzersizi ve daha fazlasını bulacaksın ...dirayet gösterip yaparsan etkisini kısa sürede görürsün sana bol şans...:lepi:-tatlicadiarzu-
bu egzersizi bende yaptım işe yaradı. lisede cok küçüktü ama şimdi gayet dolgunlaştı halimden cok memnunum tavsiye ederim :)
ya başka bi siteden acabiliyodum da o siteyide unuttummmmkafamçokkarıştı
Ciddi mi? Kac gün/hafta/ay yaptin canim??bu egzersizi bende yaptım işe yaradı. lisede cok küçüktü ama şimdi gayet dolgunlaştı halimden cok memnunum tavsiye ederim :)
kızlar hala yapıorum bu hareketi ve hala buyuo suan dikleşti ve dolgunlaştı şoktaım:lepi: hergun yapın aklınza geldkçe ama hergun mutlaka yapın...!
bu egzersizi bende yaptım işe yaradı. lisede cok küçüktü ama şimdi gayet dolgunlaştı halimden cok memnunum tavsiye ederim :)
tatlım senin yaşın kaçtı bide ne zaman büyümeye başladı yani hareketi yaptıktan 1 2 hafta sona falan mı? bide annenin memişleri nasıl büyük mü küçük mü hani ona çekmiş olmayasın seninkileri büyüyesi varmış olmasın:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?