- 20 Eylül 2009
- 577
- 1.086
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar arkadaşlar 1 ay önce silikon taktırdım Şu anda göğüslerimin altında (göğüsle bedenin birleştiği kısım) üçer tane kalın damar var ve kollarımı kaldırdığımda epey gerginleşiyor.Benzer problem yaşayan varmı.Bilgilendirirseniz sevinirim.
Canım yanıtladığın için çok teşekkür ederim.Aynı şeyden bahsediyoruz sanırım.Benim doktorum masajla geçebileceğini söyledi fakat ne olduğuna dair pek bilgi vermedi.Benim bi problemim daha var.kollarımı kaldırmadan göğüs kaslarımı sıktığımda göğsümün şekli bozuluyor.sende de oluyormu acaba?Görüşmek üzere.
Başka bir probleminin olmamasına çok sevindim.Aslında benim takıntılarım dr.umun ilgisizliğinden kaynaklanıyor.İyi araştırmadan oldum ameliyatı.Ama güzel iş çıkarttı gibi geliyor. Bende sporcu sütyeni kullanıyorum.Dr.um 1 ay kullanmamın yeterli olacağını söylemişti ama ben bir süre daha kullanacağım.Dr bana günde 1 saate yakın masaj önerdi sen nekedar süre ayırıyorsun Hoşçakal Sevgilerle
Haklısın canım 1 saat bana da fazla geldi.Zaten 1 saat yapamıyorum.Fırsat bulamıyorum.Bugün yine caanım sıkıldı. Kollarımı kaldırdığımda sanki sağ göğsümdeki protez biraz aşağı inmişte hissediliyormuş gibi geldi.Zaten göğüs kaslarımı sıktığımdaki görüntüde çok canımı sıkıyor.Sanırım kontrol için farklı bi doktora gidicem.Umarım sorun yoktur.Bazen acaba ben mi çok inceliyorum diyorum ama incelemeden de edemiyorum.Görüşmek üzere
bende ameliyat olalı 2ay olucak ve aynı sorun bendede var.ama sadece sağ göğsümde,ellerimi yukarı kaldırınca böle damar gibi 3tane şişlik oluyo tam göğsümle bedenimin birleştiği yerde ( çok merak ediyodum bende bu ne diye?demekki yalnız değilmişim bu konuda,alla alla neki bu yaaa,umarım biraönce gecer (
ve artık hiççç masaj yapasımda yok, yapamıyorum, umarım yumuşarlar masaj yapmadan
sevgili kara çiçek sen doktoruna sordun mu?
Denizcim bugün başka bir doktorla tel.de görüştüm.Kasları sıktığımda oluşan görüntünün kasaltı ameliyatlarda bazen görülebileceğini söyledi.Kalıcı olup olmadığını zaman gösterir dedi.Umarım geçicidir.Kapsüllenme belirtisi olabilirmi dediğimde alakası olmadığını söyledi.Arkadaşım bu arada iyi dileklerin ve desteğin için çok teşekkür ederim.Sevgilerle