grupfoni brezilya fonu

ozlem1624

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
1
0
34
Bursa zen kuaforunden brezilya fonu satin aldim.fonum ilk yikamada bozuldu.satmak istedikleri sampuani kullanmadigim icin bozuldugunu ifade ettiler.brezilya fonu yaptirip sampuan kullanmayan arkadaslarim var halbuki.ustelik yayinladiklari kampanyada sampuan almamiz gerektigi hakkinda ya da fiyati hakkinda bir bilgilendirme yoktu.bu nedenle bu kuaforden alacaginiz brezilya fonu kampanyasina dikkat edin.

Sağlığa zararlı olduğu için Brezilya fönü yaptırmadım. Ama çevremde yaptıran çok sayıda insan var. Fönü korumak için bebe şampuanı kullanıyorlar ve sıcak havaq üfleyen fırçalarla saçlarını kurutuyorlar. Normal şampuanların içeriğindeki tuz Brezilya fönünün etkisini azaltıyormuş.

Sağlığa zararlı olduğu için Brezilya fönü yaptırmadım. Ama çevremde yaptıran çok sayıda insan var. Fönü korumak için bebe şampuanı kullanıyorlar ve sıcak hava üfleyen fırçalarla saçlarını kurutuyorlar. Normal şampuanların içeriğindeki tuz Brezilya fönünün etkisini azaltıyormuş.

Merhaba , bende bu kampanyadan brezilya fönü aldım , fakat izmirde bir kuaförden. Normalde az bir paraya almıştım fakat işlem 3 gün süreceği ve benim de çalıştığım için 3 gün gelemeyeceğimi söyleyince kuaför bana daha kaliteli bir kratin kullanırsam 1 gün gelsende olur diyerek bir miktar daha para vermemi söyledi, bende mecburen kabul ettim. Sonra bu işleme verdiğim para kadar şampuan satmaya çalıştı , onu da sinir olduğum için almadım. Fakat watsonstan giovanni die bir markanın şampuanını aldım sülfatsız ve çok cüzi bir rakama, şu anda o şampuanı kullanıorum , gerçektende saçlarımda bir bozulma olmadı. Belki gerçekten de şampuanla alakası olabilir...

X