• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gripin bebe kullananlar

Demhat3333

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
17
3
6
25
Merhabalar iki aylık oğlum verem aşısı oldu ve doktorumuz ateşi çıkabilir diye ağrı kesici ateş düşürücü olarak Gripin bebe verdi ve iki gece Bir çay kaşığı verdim bebegime baya çok iyi uyudu bebeğim normalde çok zor uyur uyutana kadar çok zorlanıyorum ama bu şurubu verdiğim gün çok güzel uyuyor bu şurubu kullanan varmı acaba uyku yapıyor mu Gripin bebe lütfen cevap yazarsaniz çok sevinirim

İçeriğine hiç baktınız mı ben googleden simdi baktım etken maddesi calpol ile aynı ama yardımcı maddelerin de alkol , praben yaziyor ne gerek var boş bos bebeğinize vermeyin bu ilacı, alkol oldu için uyuşturur uyutur tabi

Ya artık iyice sacmaladiniz.Oldu olacak tutun bi dükkan çocuk hekimi olarak çalışın😂😂😂ne de olsa doktordan daha iyi biliosunuzdur.Uyusturucuymus 😂😂😂😂.Sevgili konu sahibi doktorunuz zararlı bişey olsa bebeğinize reçete etmezdi.Asi da uykusunu rahatlamış ya da geçici olarak artırmış olabilir.Asi benim bebeğimde de uyku yapıo.Doktorumuz da olabilir demişti.Saglikla büyütün bebeğinizi🌸

Ya artık iyice sacmaladiniz.Oldu olacak tutun bi dükkan çocuk hekimi olarak çalışın😂😂😂ne de olsa doktordan daha iyi biliosunuzdur.Uyusturucuymus 😂😂😂😂.Sevgili konu sahibi doktorunuz zararlı bişey olsa bebeğinize reçete etmezdi.Asi da uykusunu rahatlamış ya da geçici olarak artırmış olabilir.Asi benim bebeğimde de uyku yapıo.Doktorumuz da olabilir demişti.Saglikla büyütün bebeğinizi🌸
İlacın içeriğine baktınız mı hanım efendi alkol varmis için de alkol 3 aylık bebeğe napar dincilik mi katar araştırın okuyun oyle yazın

Ya sizin de öyle uyku yaptı mı belkide bir yeri agriyordur ve otel rahatlayıp uyuyordur

İçeriğine hiç baktınız mı ben googleden simdi baktım etken maddesi calpol ile aynı ama yardımcı maddelerin de alkol , praben yaziyor ne gerek var boş bos bebeğinize vermeyin bu ilacı, alkol oldu için uyuşturur uyutur tabi
Bakmadım doğrusu olabilir alkol uyusturur sonuçta ama doktorumuz bu verdi bilmiyorum şu an kullanmıyorum zaten

Ya sizin de öyle uyku yaptı mı belkide bir yeri agriyordur ve otel rahatlayıp uyuyordur
Bize aşı sonrası ateş olma ihtimaline karşı calpol verio doktorumuz.Ama daha calpolu vermeden uyuyo bebeğim aşıdan sonra.Uykusunda ateşini takip edip yükselirse veriyorum.Ama dediğim gibi bu tamamen benim bebeğimin aşı sonrası durumu.Siz kendi hekiminize danışın mutlaka.Ve bana kalırsa hekiminizin reçete ettiklerini üyelere sormayın.İnanin saçma sapan yorumlar alabilirsiniz.Hatta kullanma diyenler bile çıkabilir

Bize aşı sonrası ateş olma ihtimaline karşı calpol verio doktorumuz.Ama daha calpolu vermeden uyuyo bebeğim aşıdan sonra.Uykusunda ateşini takip edip yükselirse veriyorum.Ama dediğim gibi bu tamamen benim bebeğimin aşı sonrası durumu.Siz kendi hekiminize danışın mutlaka.Ve bana kalırsa hekiminizin reçete ettiklerini üyelere sormayın.İnanin saçma sapan yorumlar alabilirsiniz.Hatta kullanma diyenler bile çıkabilir
Peki teşekkür ederim bebeğim kolik ve hiç ama hiç uyumuyor bu şurup sayesinde uyuması aslında bana da iyi geliyor ama vicdan azabı çekiyorum sanki icim hiç rahat dedgil vermiyorum şu an ve doktorumuza sorucam mutlaka takibi var bir kaç güne bakalım artık teşekkür ederim ❤️

Back