grip ve zatürre aşısı

berkbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
56
1
44
arkadaşlar grip ve zatürre aşısı yaptıracak mısınız evlatlarınıza

Son düzenleme:
biz grip aşısı yaptırdık zatürre aşısıda zaten aşı listesin de yokmu?pnömokok aşısı.

Grip aşısı sanırım 2 yaşına kadar olan bebeklere 2 doz halinde yapılıyor sanırım bildiğim kadarıyla..ama ben düşünüyorum yaptırmayı iyice bir sorayım da dr muza ..

zatürre aşısı oldu zaten benim oğluş ama grip için birşey demedi doktor bu ay kontorolümüz yok bir dahaki ay gittiğimde sormayı düşünüyorum.

arkadaşlar grip ve zatürre aşısı yaptıracak mısınız evlatlarınıza

merhaba,doktorumuz 6 aydan büyük bebeklere yapılabilir dedi.nasipse yarın yaptırıcaz biz de.pnömokok zaten aşı listesinde var ve zorunlu.pnomokoğu sağlık ocakları yapıyor.

zatürre oldu zaten pnömokok aşısı kendileri...

grip aşısını da düşünmüyorum çok hastalanan bi bebek olmadığı için..vücudu mikroplara alışsın biraz savaş wersin istiyorum..dayanıklılığı olsun...

zatn doktorumuz da tawsiye etmiyo...

zatüre yani pnömokok aşısı oldu zaten geçende dr a gittiğimizde sordum grip aşısı vurduracağız eşimle ben egeye de vurduralımmı dedim öğretmensiniz siz çocuklardan kaparsınız eve getirmemek için vurunun ama egeye 6 ayı geçmesine rağmen bence yaptırmayın bu seneyi kendi atlatsın küçük daha dedi bizde yaptırmayacağız

55 yaşındaki annem için zatürre aşısı arıyorum arkadaşlar. bizim çevredeki eczanelerde yok, istanbul avrupa yakası civarı nerede bulabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…