Grip olup öksürükten nezleden uyuyamayanlar..

Soğuk algınlığında ilaçlar mı yoksa alternatif yöntemler mi?

• İlaçlar

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    15

seduygur

:)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
161
161
i

Gripten öksürükten uyuyamayan var mı?
Hangi bitki çaylarını içiyorsunuz?

Grip aşısı olan var mı?
Aşının faydasını ve ya yan etkisi olarak neler diyebilirsiniz?

Allahım daha neler görcem
O kadın kim bacımm
Gecmiş olsun bu arada

Cok gecmis olsun bol pulbiberli tavuk corbasi balli ihlamur dogal yollari bi dene bakalim genelde bana hep iyi gelir

Cok gecmis olsun bol pulbiberli tavuk corbasi balli ihlamur dogal yollari bi dene bakalim genelde bana hep iyi gelir
vallaha şimdi kalkıp yapıcam. yılbaşında bi eğlenelim dedik şu halime bak. bir türlü de hafiflemedi

Geçmiş olsun ben zatürre oldum 3 hafta önce ve şuan 3. Antibiyotiğe başladım. İçmeyim diyorum ama mümkün değil ağrıdan,öksürük ve geniz akıntısından delireceğim. Ufaklıkta hasta tabi. 3 haftadır evde mikroptan adım atamıyoruz. Bol c vitamini,ıhlamur adaçayı. Annemin turp ve ballı ilginç ama etkili tarifleri ve tavuk suyuna çorba gibi yöntemlerle 3 gündür nispeten iyiyim.

Geçmiş olsun ben zatürre oldum 3 hafta önce ve şuan 3. Antibiyotiğe başladım. İçmeyim diyorum ama mümkün değil ağrıdan,öksürük ve geniz akıntısından delireceğim. Ufaklıkta hasta tabi. 3 haftadır evde mikroptan adım atamıyoruz. Bol c vitamini,ıhlamur adaçayı. Annemin turp ve ballı ilginç ama etkili tarifleri ve tavuk suyuna çorba gibi yöntemlerle 3 gündür nispeten iyiyim.
turpla ballı tarif nedir. .ben de faydalansam..

İlaç ''TheraFlu'' , diğer yöntemlerden biri olarak Nane Limon zaten mutlaka ama ''2 yemek kaşık bal,iki yemek kaşık sirke,1 limonun suyu ve bir çayyy kaşığı tarçın,üzerine ılık su koy karıştır'' iç.Tadı bal ve tarçın güzelleştiriyor.Kokuyuda keza aynı şekilde.Tam bir atomis. Çok iyi geliyor. Mutlak tavsiyedir.Geçmiş olsun.

Gecmis olsun öncelikle
Çok öksürük varsa bir yemek kaşığı zeytinyağı ile birlikte limon suyu sık üç dört damla iç bu çok iyi gelir
Boğaz Ağrısı içinde eczaneden vick al boğazın a sür fular ile sar çok iyi gelir
Bir aferin bir antibiyotik üçgünde ayaktasın

turpla ballı tarif nedir. .ben de faydalansam..
Siyah turbu dolma yapar gibi üstten oyun içine bal koyun.Sabah yaptıysanız akşama kadar ,akşam yaptıysanız sabaha kadar bekletin.O bal sulanıyor,şurup haline geliyor.Boğaz enfeksiyonu varsa tavuk suyu boğazdaki bakterileri öldürüyor.Birde soğuk algınlığı ilacını soğuk suyla değil de sıcak suyla hatta içine limon damlatarak içmek daha etkili.Çoğu insan gripken tylol hot alıp sıcak suda eritir içer. Tvde Dr bu ilacın bu denli etkili olmasının nedeni sıcak suyla içilmesinden dedi. Başka bir ilacı da sıcak suyla içersen aynı etki görülür dedi.

Aynı dertten muzdaribiz sanırım :))

Ben ilaç içmeyı sevmedğimden kullanmıyorum. Zaten pek fazla hasta olmamda eşim sağolsun bulaştırdı :KK43:
büyük bir marketten aldığım bir karışım var adını unuttum içinde tarçın,zencefil, karanfil,karabiber,ıhlamur herşey var ondan 1 kaşık koyup 2 su bardağında demlıyorum 10 dk eşimle içiyoruz iyi geliyor rahatlatıyor geceleri. Birde limon çok iyi geliyor. Elimde sürekli bir limon var

grip aşısı olmama rağmen 1 ay içinde 2. gribim bu ilki 3-4 gün sürdü evde ilaçtı ıhlamurdu vs derken kendi kendine geçti ikincisi dha ağır olduğu için 3 tane iğneyle şuan az da olsa toparlamış durumdayım. astım hastası oldğm için o öksürük ciğerlerimi parçalıyor. gün içinde pek olmasa da kafamı yastığa koyduğum an ölüyorum

Yani bende şu anda aynı durumdayım malesef
hemde işteyim
işkence çekiyorum
eve misafirler geliyo bide
iki gündür saat 2 de yatıp 7 de kalkıyorum
buarada kardeşimde yurt dışına gideceği için kıyafetlerini yıkadım bu akşam da deli gibi ütü yapıcam
şu halim içler acısı yani
ama dayanıcammm
bi tek ıhlamur o da sallama içebiliyorum
grip ilaçları da uyutuyo saolsun, içemiyorum
olmadı hastaneye yatıp dinlenme durumum olur:KK70::KK70:

Bende aynı durumdayım
3 gündür deli gibi hastayım boğazım ağrıyor çok fena öksürüyorum, öksürdüğümde başım zonkluyo :KK43:((((
İnat ettim doktora da gitmiyorum, antibiyotik kullanmaktan bıktım.
İşteyim, izinde alamıyorum. Tam dinlenmem gereken zaman aslında ama :KK43:
Rabbim herkese şifa versin o_O

Balın üzerine limon sıkıp yiyin,tavuk çorbası için ve bol bol su tüketin geçmiş olsun.

1- Ben balın içine toz zencefil katıyorum bir kaşık, bi kaç damla da limon damlatıp minik bir kavanoza koyuyorum. Günde 3-4 defa bi kaşık yiyin..

2-Yeşil çay- adaçayı- rezene- kuşburnu- ıhlamur çok etkil çaylardır... Demleyin ve için, ben poşet yapıyorum:))

3- bol bol meyve, özellikle elma...
4-b vitamini kullanıyorum..
5- Çaydanlığın buharına yüzümü tutup nefes alıp veriyorum...

hastalık metodlarım bunlar... geçmiş olsun :)

1- Ben balın içine toz zencefil katıyorum bir kaşık, bi kaç damla da limon damlatıp minik bir kavanoza koyuyorum. Günde 3-4 defa bi kaşık yiyin..

2-Yeşil çay- adaçayı- rezene- kuşburnu- ıhlamur çok etkil çaylardır... Demleyin ve için, ben poşet yapıyorum:))

3- bol bol meyve, özellikle elma...
4-b vitamini kullanıyorum..
5- Çaydanlığın buharına yüzümü tutup nefes alıp veriyorum...

hastalık metodlarım bunlar... geçmiş olsun :)

Herkese geçmiş olsun. Öksürük için.;Toz zencefil, zerdeçal ve balı hepsi 1 çorba kaşığı ölçüsünde karıştırın. macun kivamina gelince afiyetle yiyin. Şifa olsun inşaallah..

X