Grip olmuş müstakbel anne 🤗

Bir hamile olarak burun tıkanıklığı çözümünü yazmaya geldim. Şu uyku için Burun bantları varya ben onların klasik olanlarından aldım. Gribal enfeksiyon sürecinde en güzel yardımcılarından oldu. Ben kendi adıma çok memnun kaldım. Bir de yazanlar olmuş okyanus suyu burun açmak için gerçekten ideal bir şey ama doktor ne der onu bilmiyorum tabi.

İyi geceler
10 haftalık hamileyim geçen hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim hiçbir belirtisi yoktu. Doktorum tek kullanımlık bi antibiyotik yazdı kullandım. Dün gece karın ağrısıyla uyandım bi müddet bekledim geçmedi dayanılcak gibi değildi acile gittik idrar örneği istediler, enfeksiyon çıktı ilaç kullandığımı bellirttim ama tektar yazdılar. Şimdi ben bu antibiyotiği ikinci sefer içsem bebeğe bi zararı olur mu acaba ? Tüm gün doktoruma ulaşmaya çalıştım fakat hastanede olmadığını söylediler.
Bide çok fena grip oldum doktorum ıhlamur iç bişi yapamayız dedi. Günlük bi bardak tüketiyorum fakat burnuma bi çare bulamıyorum. Gece gece yazmamın asıl sebebide bu tıkalı nefes alamıyorum var mıdır yolu çaresi. Normalde viks sürer rahatlardım
Acilin yazdığı ilaçları kullanmam ben hiç bir zaman. Çok mecbur olmadıkça da acile gitmem bu arada, yani kullanmıyorsun madem neden gidiyorsun diyenlere cevaben. Hamileyken gripte en sık ve geçerli yöntemim 1 limonu 1 bardak sıcak suya sıkıp içmekti, çok şükür iyi geliyordu. Burun tıkanıklığı içinde sıcak suya nane yağı döküp odanızda bulundurun. Yastığınıza lavanta yağı damlatın. geçmiş olsun.

ben hamileligimde bir iki kez antibiyotik kullandim,
ama antibiyotigi yazan doktorum duzenli gittigim gogus hastaliklari doktorumdu, o bile yine de kadin dogum doktoruna da aldigin ilaci goster demisti. Ikisinin de onayi ile kullanmistim.
Acilde yazilan ilaci uzman doktora gostermeden kullanmazdim saniyorum.

Burda bazı üyeler "antibiotigi" alma felan yazıyor ya, burda hastalığının ciddiyetini bilmeden öyle öneri vermenin kadını riske atabildigini bilmiyormusunuz? Sonuçta idrar yolu iltihabı doğru dürüst tedavi edilmese nasıl ilerlediğini de biliyorsunuzdur o zaman.

@Konusahibi: Kadın Doğum uzmanınıza yinede ulaşmaya çalışın. Bilgisi olsun. Kendi kafanıza göre ilaçlari bırakmayın. Su tüketmeye dikkat edin. Ben hamileliğim başındada aynı durumu yaşadım. Tek doz fayda etmediğinden dolayı tekrar yazıldı ve ben bir kac gün kullandım. Cok şükür herhangi bir zararı olmadı hamileliğime. Cok gecmis olsun

İdrar yoku icin vermis dr antibiyotigi. İdrar yoku enfeksiyonunun dusuge kadar erken doguma kadar yoku var. Munorol vermistir. Dogru sekilde kullan bol su ic. Temizlenmezse surekli tekrar eder. İc camasiri tuvalet temizligine dikkat et.
Bilmiyorum hiç başıma gelmedi ama bol suyla tüketilmesi gerektiğini biliyorum. Hasta değilken de aynı şekilde.

X