- 8 Aralık 2011
- 961
- 2.149
-
- Konu Sahibi Civciv saliha
Yok canım hamilelik işte.. birkaç ay böyle bulanacak dayanacaksın, ben de su içemezdim.. geçmiş olsun. Bu arada doktor ilaç verdiyse iç ihmal etme kendi kafana göre birşey yapma.Bol bol su içmem gerekiyo ama içemiyorum kan hapı folik asit hep mide bulantısı yaptı en son içtiğim hapı afedersiniz çıkarınca sudan tiksindim su içmekten tiksinen bi ben varım galiba çok saçma ama
Hamileyken sogan da yedim suyunu da ictim. dusuk falan yapmadim.Dusuk yaptirir bu ya..
Sogan suyu hamilelikte asla icilmez.
Lutfen boyle tehlikeli seyler onermeyin.
Eskiden soganla bebek dusururlermis.
Sakin konu sahibi sakin sogan suyu icme sakin
Ay lütfen yanlış bilgi vermeyin soğan suyu falan çok tehlikeli hamilelikte allah korusun yaBir de midem alir dersen sogan suyu ic. Dogal antibiyotik. Sogani rendele suyunu sık. Bir yemek kasigi kadar ic. Gunde 3 kere yap bunu. Her defasinda sogani yenileyin ama. Sabahkini oglen falan icmeyin. Gercekten iyi geliyor.
Asıl siz cahillik yapmayın yahu herkes doktor olmuş maşallah burda. Size iyi geldi düşük yapmadınız diye nasıl önerirsiniz soğan suyunu ya konu sahibine bi zararı olursa hiç mi korkmuyorsunuz? Soğanı yemekle suyunu kaynatıp içmek bir değil kabuğu kaynatıp içmek zaten düşük sebebi ama suyunu kaynatıp içmek de çok tehlikeli kibliycem siziHamileyken sogan da yedim suyunu da ictim. dusuk falan yapmadim.
sizin dediginz soganin kabugunu kaynatip icmek. Odur eskilerin dusuk yapmak icin ictigi. Sogani rendeleyip suyunu icmekle bebek dusmez. Bu kadar cahil olmayin. O zaman 9 ay sogan yemesin hamileler.Cok degisik kafalar bunlar valla.
İdrar yoku icin vermis dr antibiyotigi. İdrar yoku enfeksiyonunun dusuge kadar erken doguma kadar yoku var. Munorol vermistir. Dogru sekilde kullan bol su ic. Temizlenmezse surekli tekrar eder. İc camasiri tuvalet temizligine dikkat et.Antibiyotik kullanma canım. Bol bol c vitamini tüket
burnuna sirkeli su çek tıkanma geçer garantiİyi geceler
10 haftalık hamileyim geçen hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim hiçbir belirtisi yoktu. Doktorum tek kullanımlık bi antibiyotik yazdı kullandım. Dün gece karın ağrısıyla uyandım bi müddet bekledim geçmedi dayanılcak gibi değildi acile gittik idrar örneği istediler, enfeksiyon çıktı ilaç kullandığımı bellirttim ama tektar yazdılar. Şimdi ben bu antibiyotiği ikinci sefer içsem bebeğe bi zararı olur mu acaba ? Tüm gün doktoruma ulaşmaya çalıştım fakat hastanede olmadığını söylediler.
Bide çok fena grip oldum doktorum ıhlamur iç bişi yapamayız dedi. Günlük bi bardak tüketiyorum fakat burnuma bi çare bulamıyorum. Gece gece yazmamın asıl sebebide bu tıkalı nefes alamıyorum var mıdır yolu çaresi. Normalde viks sürer rahatlardım
Yahu siz okudugunuzu anlama ozurlusu musunuz ?Asıl siz cahillik yapmayın yahu herkes doktor olmuş maşallah burda. Size iyi geldi düşük yapmadınız diye nasıl önerirsiniz soğan suyunu ya konu sahibine bi zararı olursa hiç mi korkmuyorsunuz? Soğanı yemekle suyunu kaynatıp içmek bir değil kabuğu kaynatıp içmek zaten düşük sebebi ama suyunu kaynatıp içmek de çok tehlikeli kibliycem sizi
Soğan suyunu deneme sakın hamilelikte tehlikeli hemde gebeliğin ilk aylarinda daha tehlikeli. Soğan suyu rahmi temizliyo. Allah korusun düşüğe filan sebep olabilir. Bol bol meyve yiyin.soğanı çok severim suyunu bilemedim ama bunu da deneyim