Grip olmuş müstakbel anne 🤗

Civciv saliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
1.548
1.121
33
İyi geceler
10 haftalık hamileyim geçen hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim hiçbir belirtisi yoktu. Doktorum tek kullanımlık bi antibiyotik yazdı kullandım. Dün gece karın ağrısıyla uyandım bi müddet bekledim geçmedi dayanılcak gibi değildi acile gittik idrar örneği istediler, enfeksiyon çıktı ilaç kullandığımı bellirttim ama tektar yazdılar. Şimdi ben bu antibiyotiği ikinci sefer içsem bebeğe bi zararı olur mu acaba ? Tüm gün doktoruma ulaşmaya çalıştım fakat hastanede olmadığını söylediler.
Bide çok fena grip oldum doktorum ıhlamur iç bişi yapamayız dedi. Günlük bi bardak tüketiyorum fakat burnuma bi çare bulamıyorum. Gece gece yazmamın asıl sebebide bu tıkalı nefes alamıyorum var mıdır yolu çaresi. Normalde viks sürer rahatlardım

Antibiyotik son çareniz olsun doktor vermiş ama mevsimi sonuçta portakal limon mandallama greyfurt tüketin ve dinlenin sizi önerim

Burun tikanikligim icin okyanus suyu kullanmistim ben hamileyken. Dr.um omu onermisti. Epey rahatlatiyordu gece iyi uyuyordum en azindan. Eczaneye bi sorun isterseniz. Okyanus suyu spray diye.
Gecmis olsun. Ihlamur da cok icmeyin. Bitki caylari gebelikte zararli olabiliyor. Bana dr.um sadece 1 kupa ic ihlamuru demisti.
Bir de salgam veya tursu suyu icebilirsiniz. Gribe birebir 👌

İyi geceler
10 haftalık hamileyim geçen hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim hiçbir belirtisi yoktu. Doktorum tek kullanımlık bi antibiyotik yazdı kullandım. Dün gece karın ağrısıyla uyandım bi müddet bekledim geçmedi dayanılcak gibi değildi acile gittik idrar örneği istediler, enfeksiyon çıktı ilaç kullandığımı bellirttim ama tektar yazdılar. Şimdi ben bu antibiyotiği ikinci sefer içsem bebeğe bi zararı olur mu acaba ? Tüm gün doktoruma ulaşmaya çalıştım fakat hastanede olmadığını söylediler.
Bide çok fena grip oldum doktorum ıhlamur iç bişi yapamayız dedi. Günlük bi bardak tüketiyorum fakat burnuma bi çare bulamıyorum. Gece gece yazmamın asıl sebebide bu tıkalı nefes alamıyorum var mıdır yolu çaresi. Normalde viks sürer rahatlardım

Ihlamur mukusu inceltiyor canim biraz da bal at icine. Ilacida kullan gecmemiş olabilir. Kasilma yapiyor idrar yolu enfeksiyonu

Antibiyotik son çareniz olsun doktor vermiş ama mevsimi sonuçta portakal limon mandallama greyfurt tüketin ve dinlenin sizi önerim
Burun tikanikligim icin okyanus suyu kullanmistim ben hamileyken. Dr.um omu onermisti. Epey rahatlatiyordu gece iyi uyuyordum en azindan. Eczaneye bi sorun isterseniz. Okyanus suyu spray diye.
Gecmis olsun. Ihlamur da cok icmeyin. Bitki caylari gebelikte zararli olabiliyor. Bana dr.um sadece 1 kupa ic ihlamuru demisti.
Bir de salgam veya tursu suyu icebilirsiniz. Gribe birebir 👌
Deneyim bir iyi fikir 🤗 turşu çok canım istiyor ama aşırı midem ağrıyo yememeye çalışıyorum. Ekşi mandalina diye portakal sattı manav onu yiyorum inşallah iyi gelir vitamin olur

Bol bol su içmem gerekiyo ama içemiyorum kan hapı folik asit hep mide bulantısı yaptı en son içtiğim hapı afedersiniz çıkarınca sudan tiksindim su içmekten tiksinen bi ben varım galiba çok saçma ama

Deneyim bir iyi fikir 🤗 turşu çok canım istiyor ama aşırı midem ağrıyo yememeye çalışıyorum. Ekşi mandalina diye portakal sattı manav onu yiyorum inşallah iyi gelir vitamin olur
Bir de midem alir dersen sogan suyu ic. Dogal antibiyotik. Sogani rendele suyunu sık. Bir yemek kasigi kadar ic. Gunde 3 kere yap bunu. Her defasinda sogani yenileyin ama. Sabahkini oglen falan icmeyin. Gercekten iyi geliyor.

İyi geceler
Kokusu çok rahatsız etmezse baş ucunuza soğan koyun. Bir de ben hamileyken çok feci grip öksğrük olmştum drum bana s.mb.c.l isimli kara mürverli bitkisel bir gıda takviyesi önermişti çpk iyi geldi. Siz de deneyebilirsiniz çünkü kısa sürece direnç kazandırıyor en azından

Soğanı ikiye bölüp üstüne 6 7 tane karanfil saplayıp odanıza koyarsanız burnunuzu acar . Mümkün mertebe antibiyotik almamaya calisin . Derler ya ilaçla 7 günde ilaçsız 1 haftada atlatilir diye:) çok çok geçmiş olsun allah şifa versin

İyi geceler
Hayirli olsun bebginiz bende yeni dogum yaptim doktorum nerdeyse dokuz ay boyunca bana enfeksiyon icin suyuma organik elma sirkesi damlattirmistir birde 1 lt kaynamis sogumus suya 1 kapak elma sirkesi ile taharet aldirmistir bu baya baya ise rahatlatiyo aklinizda bulunsun birde burnunuz icin hic bir burun spreyi kullanmayin bebeginizin gelisimi icin zararli sadece bebekler icin olan su serum fizyolojikler var ya ondan kullanabilirsin birde doktorunun sahsi numarasini mutlaka iste gecmis olsun simdiden

Bir de midem alir dersen sogan suyu ic. Dogal antibiyotik. Sogani rendele suyunu sık. Bir yemek kasigi kadar ic. Gunde 3 kere yap bunu. Her defasinda sogani yenileyin ama. Sabahkini oglen falan icmeyin. Gercekten iyi geliyor.

Dusuk yaptirir bu ya..
Sogan suyu hamilelikte asla icilmez.
Lutfen boyle tehlikeli seyler onermeyin.
Eskiden soganla bebek dusururlermis.
Sakin konu sahibi sakin sogan suyu icme sakin

X