Grip oldum ve emziriyorum.. Acill

Dolunay2018

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
7.217
26.143
Hanımlar cok acil cevaplara ihtiyacım var dort aylık bebegim var ve iki gündür bogazım agrıyordu. Buyuk oglumda grip suan sanırım ondan bana bulasti alt katımda kayinvalide var gidip en azından gribi gecene kadar ordada kalabilirdı ama gitmedi ve banada gectı. Bebegi de emzırıyorum ılacta kullanamıyorum yarın yine doktora gıdıcem ama gecen sefer aynısı olunca yine ilac vermedi.Simdi korkum bebegede grip gecmesi, nefes alamiyorum resmen agzımı kapatınca sizlerin basına boyle bısey geldimi Lutfen banada yardımcı olun. ( ıkı gundur ıhlamur cayı ve nane limon ıcıyorum) hıc bı faydası yok..

Geçmiş olsun ben maske takmıştım kızımın yanında ayrıca kızımın ayaklarının altına zeytin yağı ile seyrelttiğim acı elma yağı sürmüştüm. Hasta olmamıştı. Havadan geçiyor maalesef maskeyi şiddetle öneriyorum

Insallah geçmez..siz elinizden geleni yapmışsınız..anne sütü aldigi icin bagisiklik sistemi insallah güçleniyor..ben emzirirken maske takardim grip oldugumda..

Geçmiş olsun ben maske takmıştım kızımın yanında ayrıca kızımın ayaklarının altına zeytin yağı ile seyrelttiğim acı elma yağı sürmüştüm. Hasta olmamıştı. Havadan geçiyor maalesef maskeyi şiddetle öneriyorum
Tesekkur ederim. Maske yarın alayım hemen. En azından nefesim den gecmez Insallah

Maske takın bebeğe yaklaşırken ve emzirmeyi asla bırakmayın.
Sizin hastalığınızın antikorları süt yoluyla bebeğinize geçecektir.
Onun için en iyi yapabileceğiniz şey hasta olmaması için daha sık emzirmektir.

Hanımlar cok acil cevaplara ihtiyacım var dort aylık bebegim var ve iki gündür bogazım agrıyordu. Buyuk oglumda grip suan sanırım ondan bana bulasti alt katımda kayinvalide var gidip en azından gribi gecene kadar ordada kalabilirdı ama gitmedi ve banada gectı. Bebegi de emzırıyorum ılacta kullanamıyorum yarın yine doktora gıdıcem ama gecen sefer aynısı olunca yine ilac vermedi.Simdi korkum bebegede grip gecmesi, nefes alamiyorum resmen agzımı kapatınca sizlerin basına boyle bısey geldimi Lutfen banada yardımcı olun. ( ıkı gundur ıhlamur cayı ve nane limon ıcıyorum) hıc bı faydası yok..

Emziriyorsaniz süt yüksek ihtimalle koruyacaktır ama yinede siz kendinizi geri çekin sütünü den antikorlar bebeğe geçer o daha güçlü olur büyük oğlunuza da verebilirdiniz ilk hasta olunca daha çabuk atlatirdi

Maske takabilirsiniz çok yakın olmamaya çalışın sadece emzirin başkası bakabilirse baksın ilk 3 gün sonra geçmez

Insallah geçmez..siz elinizden geleni yapmışsınız..anne sütü aldigi icin bagisiklik sistemi insallah güçleniyor..ben emzirirken maske takardim grip oldugumda..
Evet ama yinede korkuyorum gecer diye dort aydır sukur hıc hasta olmadı oda bende ama buyuk oglum yine beni dinlemedi simdi gribim kendimi gectım bebege gecmesinden korkuyorum.

İki soğan bir patatesi pişirip bilendirdan geçirin. Bu çorba bana çok iyi gelir. Aklınıza geldikçe için. Sıcak ıhlamur da iyidir. Emzirirken maske takmıştım ben

sizin vucudunuzun urettigi antikorlar sutten bebeginize de gececek,

4 yasindaki cocugunuz da elbette hastalandiginda sizinle kalacak,

bu kadar hassas olmayin,

hani hasta misafir gelmesin bebekli eve diyoruz da,

cekirdek aileden kimse de gonderilmez yani.

bagisikligi erken guclecek mecburen...

Tereyağını kızdırıp pekmez koyun ve ılık ılık için...
Zencefil zerdecal ve bal karistirip icebilirsiniz..
Bogaziniza zeytinyagi sürün ve tulbentle sarin viks de olabilir.
Gecmis olsun...

Maske takın bebeğe yaklaşırken ve emzirmeyi asla bırakmayın.
Sizin hastalığınızın antikorları süt yoluyla bebeğinize geçecektir.
Onun için en iyi yapabileceğiniz şey hasta olmaması için daha sık emzirmektir.
Elimde suan maske yok yarın ilk isim maske almak. Ve bol bol emzırıyorum oda bu aksam baya bı huysuzlanip agladı. Elim kolum agrıdan kalkmıyor bari bebegım hasta olmasın :KK43:

sizin vucudunuzun urettigi antikorlar sutten bebeginize de gececek,

4 yasindaki cocugunuz da elbette hastalandiginda sizinle kalacak,

bu kadar hassas olmayin,

hani hasta misafir gelmesin bebekli eve diyoruz da,

cekirdek aileden kimse de gonderilmez yani.

bagisikligi erken guclecek mecburen...
Buyuk oglum 10 yasında aslında bende gondermem tabiki istemiyorum ama nefes yoluyla gecıyor hemen onunda gribi bebek ıkı aylıkken bebege su cıcegı gecırdı o kadar uzak dur yaklasma Dedigim halde ama emzırdıgım ıcın atlattık sukur suan bende hastayım ve haliyle korkuyorum oda grip olucak diye

Canım anne sütü antibiyotik özelliği taşıyor zaten. Ama sen yinede mümkün oldugunca yaklaşma, emzirirken ağzını da kapat ki nefesinden bulaşmasın miniğe. Ben 2 3 kere sağlam grip oldum ama bebegime bulaşmadı çok şükür. Sakın emzirmeyi kesme.

Tereyağını kızdırıp pekmez koyun ve ılık ılık için...
Zencefil zerdecal ve bal karistirip icebilirsiniz..
Bogaziniza zeytinyagi sürün ve tulbentle sarin viks de olabilir.
Gecmis olsun...
Ben o pekmezli tereyağını kızıma yaptım iki gün. Sonra ne yapıyorum ben ya çocuk aç karnına bir seferde bir yemek kaşığı Tereyağı içiyor deyip bıraktım. İçime sinmedi. Siz kaç gün kullandınız

Canım anne sütü antibiyotik özelliği taşıyor zaten. Ama sen yinede mümkün oldugunca yaklaşma, emzirirken ağzını da kapat ki nefesinden bulaşmasın miniğe. Ben 2 3 kere sağlam grip oldum ama bebegime bulaşmadı çok şükür. Sakın emzirmeyi kesme.
Bol bol emiyor ama korkuyorum iste elimde degil malum salgın var. Insallah bizde hemen atlatırız.

X