• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları grip oldum ve 1 aylık bebğimi emziriyorum yardımmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
kızlar napıcam ben şimdi bebeğime de bu nalet grip geçer diye çok korkuyorum ilçta kullanamıyorum nasıl tedbirler alabilirim lütfen yardım edinnn canım çok sıkkın

bende olmuştum 1 aylıkken kızım ..malesef ne yaptıysam engeleyemedim ..kızımda grip oldu..allahtan gribim bir iki günde geçti..ama kızım 1 hafta şurup kullandı ..maske kullan..emzirirken sürekli ellerini dezenfekte et..ve gribin bir an önce geçmesini sağlayacak gıdalar al ..bebeğini daha fazla maruz bırakma bu hastalığa..çok geçmiş olsun..

canım geçmiş olsun bebeğini sadece emzirirken kucağına al ve nefesini hiç yüzüne verme yani emzirirken ona bakma
şifa şerbeti yap bol bol iç yani suyu kaynat içine tarçın bal ve limon sık iç tarçın devamlı dibine çöküyo o yüzden karıştırarak iç

geçmiş olsun canım bebeğini emzirmeye mutlaka devam et ama bir maske kullanmanı öneririm umarım bebeğine geçmez sağlıcakla...

maske sart.ssüt yoluyla gecmıyor dıe bılıyorum.benımkıne gecmedı ben 3 gun kadar agır gecırdıgım halde.cocukla agız burun opüçük vs sıkı ilşkiden uzak dur hastalık gecene dek.eller temız ve mumkunse kolonyalı olsun(gercek kolonya dezenfekte ıcın) yanında hapsırma aksırma olayların olmasın.onun bıberon gıysı vs vs esyalarının yanında da bu donemde fazla bulunma.mumkunse baskası gecıcı olarak bakımını ustlensın.anane veya babane gıbı..

canım ben de gribim şuan öksürük falan çok kötüyüm bana da bebeğimden geçti :) garip biraz ama...o bronşit oldu öksürüp duruyo yavrum ben de öksürüyorum 10 gündür.ilaç kullanamıyorum diye düşünme.ben ne yaptıysam geçmedi öksürüğüm ve sonunda doktora gittim 3 tane ilaç yazdı.bebeği etkilemiyormuş verdiği ilaçlar....ama yinede önce doğal yollardan iyileşmeye bak.ben artık dayanamadım da ondan gittim ama iyiki gitmişim.daha iyiyim.

cnm bende grıp oldum kızım 2 bucuk aylıkken neysekı kızıma gecmedı emzırırken ve ılgılenırken maske kullandım benım kız kucağa alıştı mecburen hep kucagımdaydı yınede gecmedı bol bol ıhlamır ıctım bol lımonlu tavuksuyuna corba yapıp içtim yine limon ve karabiberli ıhlamuruma seker ve lımon atmadan once1 2 cay kasıgı kızıma da verdim.inşallah bebgine gecmez gecmıs olsun..

:58:bende bebeğim 5 aylıkken grip oldum çok şükür bebeğime geçmedi.emzirirken yüzüne bakmamaya dikkat ettim.altını falan ben aldım.galiba anne sütü koruyor kızlar çok şükür atlattık.

Back