• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

grip oldum sütüme geçermi?

keremini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
149
1
96
İstanbul
merhaba kızlar 4 aylık bebeğimi emziriyorum . maalesef bugün grip oldum ya bebeğe geçerse napıcam ben?:uhm:

sütten geçmez canım sadece nefes yoluyla geçer onun içinde ağzını tülbentle falan kapatırsan iyi olur

bende 2 kere grip oldum emziriyorum ama kızıma geçmedi sütten geçmiyomuş sanırım ama maske kullanabilirsin

sutunden gecmez ama evde baska bi grip olan varsa bebisi ondan uzak tut. biz de esimle grip olduk ama arda saglam cok sukur. biraz burun tikanikligi oldu o kadar. bir de dudaginda ucuk falan cikarsa bebisi bi sure opme. cok zor biliyorum ama ucuk cok cabuk geciyor yakin temasta.. gecmis olsun.

kızlar maske takarak emzirmeme raağmen maalesef 2 gündür hapşırıyo benim kuzu. ben iyileştim ama galiba ona geçti :( 1 aylıkken falan da böyle olmuştu habire hapşırıyodu dr da peditus şurup verdi günde iki çay kaşığı. şimdi ben de dünden beri o şurubu veriyorum inşallah ilerlemeden atlatır..

merhaba senin rahatsıslığın emzirmenden dolayı bebegine geçmez.vücudun antikor üretimini artırdığı içiin sütündeki antikor sayısıda artacaktır .rahatlıkla emzirebilirsin.

Back