Grip - nezle nefes alamama

Momy3486

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2024
28
7
28
Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var bebeğim 11.5 aylık dün geceden beri çok huzursuzdu hiç uyumadı sabah da çığlık çığlığa gezip durdu şuan üst köpek dişini patlatmaya çalışıyor birkaç güne gelecek belli yani aşırı bir ishal başladı dün öğlenden beri bu gün akşam da şiddetli burun akıntısı ve geniz doluluğu var geceden vardı açtım ama şu an ne yapsam fayda etmiyor emmiyor bırakalı iki ay oldu. Şimdi bana akıl verin ne yapsam bu gece rahat uyur nasıl rahatlatabilirim çok hırçın uyuyamadığı içim içim gidiyor onu böyle gördükçe şimdiden teşekkür ederim.

Benim de 11 aylık bebeğim hem grip hem diş patlatmaya çalışıyor. Öksürükte var biraz. Benim bebeğimin alerjik nezlesi de olduğu için böyle durumlarda alerji ilacı veriyorum biraz rahatlatıyor. Kucağımda uyutuyorum uyusun uykusunu alsın diye. Daha huzurlu uyuyor. Burnunu gün içinde sık sık temizliyorum 5 6 defa. Peteği kapatıyorum, ortamı soğutuyorum daha iyi geliyor. Evde nebulizatör varsa içine fizyolojik serum koyup biraz etrafına tutabilirsiniz.
Diş Ağrısını hafifletsin diye calpol verdim ilk kez. İşe yarayacak mı bu gece göreceğim. Soğuk diş kaşıyıcı yada temiz katkısız Islak mendille dişlerini ovmak rahatlatıyor bir süre.
İshal içinde Muz pirinç patates bol su ve probiyotik. Doktor çinko da vermişti bize toparlasın diye. Ama ben bunları hep doktor önerisiyle kullandım.

X