• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi grip aşısı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

sule-46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.403
5
116
Kahramanmaraş
grip aşısı yaptırmayı düşünüyor musunuz?
2 doz yapılıyormuş.dr gerekceniz ne dedi bize her sabah bakıcıya gidecek deynce ok verdi.

canım bende sordum doktora aynı zamanda domuz gribi aşısınıda sordum doktor olan yakın arkadaşım domuz gribiaşısına onay vermiyor zamana ihtiyacı vardiyor daha tam test edilmemiş doktorumuzdabenzer şeylersöyledi hele aşı Türkiyeye gelsin biz araştıralım dedi vs..grip aşısına ise Taylan nasılsa evde olucak dimi dedi ve gerek görmedi bakıcıya yada kreşe gitmeyeceği için.

kızlar bende kendimede oğlumada yaptırmak istiyorum
gerekçem ise ben çok dikkatsizim,çorap giymem,geçen yıl 5 defa hastalandık ikimizde,birde çok gezmeci bir bebek ve kalın giyinmekten de hiç hoşlanmıyor
grip aşısı 1 doz diye biliyordum,
hatta bebeklere ayrı grip aşısı varmış ama şu an üretilmiyormuş,büyüklerinkinin yarısını yapalım dediler de
DÜŞÜNÜYORUM
başka fikir verecek olan varmııı

merhabalar,kızım 9.ayını bitirdi.yarım dozu bu ay oldu,ekim sonu da diğer dozu olacak.yaptırmalı die düşünüorum çünkü bizler 30lu yaşlardayız birçok çeşit virüs-mikrop vs gördü vücudumuz ama onlar daha hassas bizlerden.her sene de bişi çıkıo,kuş gribi,domuz gribi yok deli dana...

bizim doktorumuzda evde büyüyen çocuk olduğu için gerek görmedi.anne baba olarak bizim vurunmamızı söyledi.

Canım,bizde doktorumuza danıştık,evde olduğunuz için gerekli değil dedi..şimdilik yaptırmıyoruz.2 yaşında hepatit a yaptırıcam ama..

Back