Grip aşısı boğaz ağrısı varken yapılabilir mi?

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
48
32
Merhaba kızlar,acaba grip aşısı boğaz ağrısı varken yapılabilir mi bildiğim kadarıyla mesela gripken yapılmıyor boğaz ağrısı için de geçerli mi bu bilgisi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim teşekkürler

Yaptırmazsanız daha iyi olur.
Grip virüsü de kendini boğaz ağrısıyla gösterebiliyor. Kendinizi iyi hissettiğiniz bir dönemde yaptırın. Kasın sonuna kadar vakit var.

ay bu konu denk geldi tam benim düşüncelerim üzerine konuyla ilgili bilgim yok ama bu aşı işe yarıyor mu gerçekten daha önce yaptınız mı?

Hiç yaptırmadanız daha iyi olmaz mı vücut virslerle kendi desteksiz savaşmalı bence...kendi dediğime kendim inandım mı bn bile bilmiyorum

Valla ben daha oncede yaptirdim evet en azindan grip olsaniz bile daha hafif atlatmis oluyorsunuz cunku mesela ben kış boyunca cok olurum zaten ve de hep agir geciriyorum o yuzden yaptirmak daha iyi sanki

ay bu konu denk geldi tam benim düşüncelerim üzerine konuyla ilgili bilgim yok ama bu aşı işe yarıyor mu gerçekten daha önce yaptınız mı?

Eğer kronik bir hastalığınız yoksa, bağışıklık direnciniz yüksekse çok gerekli değil. Ama sık hasta oluyor, zor iyileşiyorsanız işe yarıyor.

Valla ben daha oncede yaptirdim evet en azindan grip olsaniz bile daha hafif atlatmis oluyorsunuz cunku mesela ben kış boyunca cok olurum zaten ve de hep agir geciriyorum o yuzden yaptirmak daha iyi sanki
ben yılda 1 2 kere grp olunca belki de o yüzden gerekli duymuyorum kızım anasınıfına gidiyor onun için düşündm ama sonra vücudu alışsın diye vazgeçtim

ben yılda 1 2 kere grp olunca belki de o yüzden gerekli duymuyorum kızım anasınıfına gidiyor onun için düşündm ama sonra vücudu alışsın diye vazgeçtim
aynen çok sık hasta olmuyorsa ve ağır geçmiyorsa yaptırmayın zaten bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…