• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grinin Elli Tonu'na ilham veren evi Cristiano Ronaldo satın aldı

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.056
30.502
1.123
61
Konya
Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, bu kez Manhattan'da aldığı süper lüks daireyle gündemde.
30997136.jpg

30 yaşındaki futbolcu, E.L. James'in yazdığı ve bu yıl beyazperdeye de uyarlanan 'Grinin 50 Tonu' romanına ilham veren dairenin yeni sahibi oldu.
30997137.jpg

Ünlü futbolcu, Trump Tower'ın en üst katında yer alan lüks daire için 18.5 milyon dolar ödedi.

30997138.jpg

Ronaldo'nun Donald Trump'tan satın aldığı daire; 'Grinin 50 Tonu' romanının baş karakteri Christian Grey'in meşhur bekar evine ilham kaynağı olan daire olarak biliniyor.
30997141.jpg

233 metrekarelik dairenin tüm odaları Central Park manzarasına sahip.
30997142.jpg

Evde üç yatak odası, iki banyo bulunuyor. Geniş bir fitness alanı, vale servisi ve restoran-bar-alışveriş alanları da Ronaldo'nun hizmetinde olacak.

30997135.jpg

Daire, dünyaca ünlü tasarımcı Juan Pablo Molyneux tarafından dizayn edildi.
30997134.jpg

Forbes'a göre 'dünyanın en pahalı takım sporcusu' olan Ronaldo, bundan böyle Manhattan'ın en prestijli ve güvenli yerinde yaşayacak.

30997140.jpg

Ev, panaromik Central Park ve Hudson Nehri manzarasına sahip. Diğer tarafından ise Manhattın'ın ikonik binaları; Empire State, Chrysler ve Freedom Tower görünüyor.
30997139.jpg

Real Madrid'le sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan Ronaldo'nun, kariyerini Amerika'da noktalamak istediği, bu nedenle de New York'ta böyle bir yatırım yaptığı konuşuluyor.
hürriyet.com.tr

bu ne ya
ne biçim ev bu,insanın kendi evinde kaybolması nası bi duygu onu merak etmiş galiba:KK70:

Para var imkan var Ronaldo almıcak da ben mi alcam :KK53:
Ama ben mutfağı beğenmedim koskoca ev ne o öyle dar mutfak:KK12:

ev çok güzel ama evet mutfağı güzel değil...

bu evde onunla yaşamam için çok ısrar ediyor ama ben evi beğenmedim. hıh. çok ucuz duruyor :p

ünlü tasarımcı yapmış..benim bile zevkim daha güzel ne oyle mobilya yığını gibi ev..manzaraya yazık olmuş

ben bu adamdan korkmaya basladım :D

Back