Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Grinin elli tonu tavsiye etsem mi etmesem mi bilemedim...Okuyanlardan yorum.
Bu kitabı dört beş günde okuyup bitirdim ama bir kitapta bu kadar cinsellik olması çok garibime gitti ilk defa böyle bir kitap okudum bana göre bir romanda cinsellik amaç olmamalı. Bu kitap her yerde boy boy reklam yapıldı yorumlara baktım herkes bayıla bayıla anlatmış aldım. Cinsellikle olan çoğu kısımları okumadan geçtim. Kitapta anlatılan normal cinsellik de değil sıra dışı bir ilişki okuyanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Okudum da ne oldu hayatıma ne kattı hiçbir şey
Yazdığın yorumu tekrar okumanı tavsiye ederim, ne demek istediğini anlamadım. Aynı kelimeleri tekrar tekrar yazmışsın bence çok fazla bu tarz kitaplara takılmamak lazım ben bugüne kadar izlediğim dizilerde cinselliğin bu boyutunu görmedim. Kitapta yazılanlara cinsellik bile denmez de...
ben serini ilk kitabı grinin elli tonunu okudum okumasaydım da olurdu ama okudum pişman mıyım hayır
bu nedenden dolayı serinin ikinci (karanlığın elli tonu) ve üçüncü (özgürlüğün elli tonu) okumadım
ben 3 kitabı da arka arkaya bitirdim. evet kitabın özü cinsellik gibi görünse de asıl anlatılmak istenen tamamen farklı bir boyuttur. kitabın cinsellik kısmını es geçersek çok akıcı bir kitaptı çok beğenerek okudum. tabi ki bu benim fikrim
Kitapta cinsellik içeren bölümleri atlayarak/geçerek okumak nedir yahu
Gerçekten çığır açıyorsunuz kızlar,gece gece kahkahalara boğuldum
Yani kitap atlaya atlaya kuşa dönmüş,totalde 50 sayfa okumuşsunuz....
Grinin Elli Tonu serisi baştan sona cinsellik içeriyor,
bu kadar korkutucuysa okumayı bırakın bence...
Kitap hakkında kişisel yorumum;
Serinin ilk kitabı olan Grinin Elli Tonunu yarıda bıraktım ve sevmedim,
sevmediğim elbette cinsellik değildi,o bölümleri okurken elbette tek gözümü kapatmadım ama
oradaki kişiler,olaylar ve akış bana sığ ve sıkıcı geldi..
içine giremedim ve yarım bıraktığım nadir kitaplardan oldu....
Kitapta cinsellik içeren bölümleri atlayarak/geçerek okumak nedir yahu
Gerçekten çığır açıyorsunuz kızlar,gece gece kahkahalara boğuldum
Yani kitap atlaya atlaya kuşa dönmüş,totalde 50 sayfa okumuşsunuz....
Grinin Elli Tonu serisi baştan sona cinsellik içeriyor,
bu kadar korkutucuysa okumayı bırakın bence...
Kitap hakkında kişisel yorumum;
Serinin ilk kitabı olan Grinin Elli Tonunu yarıda bıraktım ve sevmedim,
sevmediğim elbette cinsellik değildi,o bölümleri okurken elbette tek gözümü kapatmadım ama
oradaki kişiler,olaylar ve akış bana sığ ve sıkıcı geldi..
içine giremedim ve yarım bıraktığım nadir kitaplardan oldu....
Evet doğru totalde 50 sayfa falan okumuşumdur. Cinsellik kitabın ana konusu ama yani artık bende mide bulandırdı bu nasıl bir istektir neredeyse saat başı sevişiyorlar :))
Evet doğru totalde 50 sayfa falan okumuşumdur. Cinsellik kitabın ana konusu ama yani artık bende mide bulandırdı bu nasıl bir istektir neredeyse saat başı sevişiyorlar :))
İşte tam da onu diyordum,
mideyi bulandırıyorsa kitabı bırakınız,
çünkü hep sevişiyorlar,durduramıyoruz efendim
ama nedense bu kadar coşkuyla(cinsellik ve cinsel istek/arzuyu) eleştirmeniz bende serinin diğer kitaplarını çoktan edindiğiniz ve hatta 2. kitabını yarıladığınız hissi uyandırıyor
Bende bu serinin ilk kitabı olan Grinin Elli Tonu'nu okudum 2-3 günde bitirdim. Karakterler bana da çok uç geldi ve hayalgücümün sınırlarını zorladı gerçekten. Hatta bir ara yazarın bunları hayalinde canlandırarak yazdığını değil, kendisi bunları yaşayıp yazdı diye bile düşündüm. Anastasia Steele yazarın kendisi olabilir dedim.
İnternette bu kitap hakkında yapılan yorumları şaşkınlıkla karşılıyorum. Bir ara bayanların Christian Grey'in askerleriyiz diye bile yazdığını gördüm. Her erkek Anastasia gibi kadın, her kadın Christian gibi erkek istediğini söylüyordu yorumların bir çoğunda. Ben asla istemem.
Kitabı da kendi adıma söyleyim gram tavsiye etmiyorum. İnsana kattığı şey = Hiçbir şey. ''Bence''.
İşte tam da onu diyordum,
mideyi bulandırıyorsa kitabı bırakınız,
çünkü hep sevişiyorlar,durduramıyoruz efendim
ama nedense bu kadar coşkuyla(cinsellik ve cinsel istek/arzuyu) eleştirmeniz bende serinin diğer kitaplarını çoktan edindiğiniz ve hatta 2. kitabını yarıladığınız hissi uyandırıyor