sarah jio yağmur sonrası var bende.2 tane daha var ama henüz okumadım.senden önce ben var.isterseniz takasda yapabiliriz.takaslık kitaplarınız varsa.Grinin elli tonu ve sarah jio kitaplari ariyorum .elinde olanlar resim atabilirlermi??ayrica tess greten kitaplari da olabilir ekleyebilirim (gece nobeti) disinda..
grinin elli tonu da var ama onu da henüz okumadım.Grinin elli tonu ve sarah jio kitaplari ariyorum .elinde olanlar resim atabilirlermi??ayrica tess greten kitaplari da olabilir ekleyebilirim (gece nobeti) disinda..
Sarah jio ve senden once ben 3u nekadar peki ??pek kitabim yok benm malesef askingozyaslari serisi var tess grtenin gece nobeti var ama hicbirini okunadim yeni yeni kitap olusturmaya basliyorum normalde kutuphaneleri kullaniyodum:)sarah jio yağmur sonrası var bende.2 tane daha var ama henüz okumadım.senden önce ben var.isterseniz takasda yapabiliriz.takaslık kitaplarınız varsa.
satmakdan ziyade takas düşünüyorum.hiç satış yapmadım çünkü.Sarah jio ve senden once ben 3u nekadar peki ??pek kitabim yok benm malesef askingozyaslari serisi var tess grtenin gece nobeti var ama hicbirini okunadim yeni yeni kitap olusturmaya basliyorum normalde kutuphaneleri kullaniyodum:)
Grinin elli tonu serisinin pdf leri internette var ücretsiz indirebilirsiniz bende ordan okudum.. illa almak istiyorsanız d&r de 78 tl ydı sanırımGrinin elli tonu ve sarah jio kitaplari ariyorum .elinde olanlar resim atabilirlermi??ayrica tess greten kitaplari da olabilir ekleyebilirim (gece nobeti) disinda..
Nekadar fiyati ve seri olarak mi var??Grinin 50 tonu var
Cok uygun mus gercekten.satmak isterseniz ben burdayim:)ben grinin 50 tonunu aldım geçen yaz
ama doğum yaptığım için bebekten fırsat bulup okuyamadım bi türlü
bi de 3ünü 15 TLye almıştım yazın.
şimdi büyümeye başladığı için daha çok vaktim oluyor başlayacağım yakında.
Bilgisayardan da okuduklarim bazi kitaplar varda ne bileyim o tadi vermiyo sanki is yapiyomusum gibi hissediyorum bilgisayr oluncaGrinin elli tonu serisinin pdf leri internette var ücretsiz indirebilirsiniz bende ordan okudum.. illa almak istiyorsanız d&r de 78 tl ydı sanırım
Ayy
Cok uygun mus gercekten.satmak isterseniz ben burdayim:)