Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rengi solan ve grilesen beyaz camasirlari tekrar beyaz olmasini nasil saglanir?
Arkadaşlar benim de bi sorunum var.Beyaz çamaşırlarım hiç bi zaman makinadan bembeyaz çıkmıyor.
Pahalı deterjanların hemen hemen her markasını denedim ama olmuyor.Ankaranın suyundan diyeceğim ama tanıdıklarımda böyle bi sorun yok.Acaba beyazlarınızı kaç derecede yıkıyorsunuz.Bi de sorun makineden kaynaklanıyor olabilir mi?
kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende kocişimin 2 tane çok pahalı beyaz gömleğini yıkarken siyah çorabı karışmışşş..
sonuç gömlekler haşat ikisinide 1 kere giydi nasıl kurtarıcam bu gömlekleri ben renkler gri akıl verin yahuuuuuuu
ben bi çamaşırı iki defa makineyi çalıştırıp yıkamam dogrusu biderece daha beyaz olsun diye yazık yani.bence bunun asıl nedeni makineler.annemin makinesine bakıyorum içinde foşur foşur su ile yıkanıyo benimkindede suyu göremiyorum.yeni makinelerde su tasarruf oranı artınca çamaşırlarda gırileşiyolar.ben 90 derecede yıkıyorum ve çamaşır suyu ekliyorum ama anneminkiler kadar olmuyor
koslada beklet 3 gun.sadece aşk bende senin gibi eşimin en sevdiği gömleğini mahvettim öyle kara kara düşünüyorum nasıl çıkaracağım diye kızlar bir fikri olan yokmu?
ben bi çamaşırı iki defa makineyi çalıştırıp yıkamam dogrusu biderece daha beyaz olsun diye yazık yani.bence bunun asıl nedeni makineler.annemin makinesine bakıyorum içinde foşur foşur su ile yıkanıyo benimkindede suyu göremiyorum.yeni makinelerde su tasarruf oranı artınca çamaşırlarda gırileşiyolar.ben 90 derecede yıkıyorum ve çamaşır suyu ekliyorum ama anneminkiler kadar olmuyor