How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çocuk Hastalıkları gribi geçince göğsümü tekrar emermi.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

giznur

GİZem ve ELvin'İN ANnesi
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
2.034
4
116
48
Diğer
selam arkadaşlar.. 9 aylık bir kızım var.. 1 hafta önce grip olmuştu... şimdi göğsünde balgam oluşmuş.. .balgam söktürücü şurup veriyoruz ..ilaçlar iyi geliyo mukus yumuşuyor ama burun yollarını tıkıyo bide boğazına akıyo hep burnuda tıkalı olduğu için meme ememiyor. 5 gündür gecemiz gündüzümüze karıştı.. çocuk meme saati gelince kriz geçiriyo zor uyutuyorum..:çok üzgünüm:
yavrum meme emmek istiyo ama ememiyor..aranızda böyle bi durumla karşılaşan veya bilgisi olan varmı acaba. çok üzülküyorum acaba iyileşince tekrar sütümü emermiki..???:1no2:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım daha önce memeyle ilgili bir sounu yoksa tabi ki emer üzülme.. bebeğinin burnunu aspiratörle de temizlesen tıkanıklığını açasın belki..

teşekkür ederim canım..
aspiratörlede temizlesemde gene tıkanıyor.. üstelik buhar makinesi aldım odayı nemlendirmek için..genede bişey değişmedi..balgam meme emerken geniz yolunu tıkıyor heralde.. nefesi hızlı aldığı için bebekler nefesi yetmiyor. ilk zamanda ısırıyodu bende bi kaç kez bağırdım tabi.. şimdi hiç emmek için denemiyor bile ..vermek istediğimde ağlıyor ..sanırsam korkuyorda offf offf. galiba bırakıyor :1no2:..

Back