Saç Rengi ve Saç Boyama Gri Saç

asli.yakar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
6
0
86
İstanbul
Merhaba hanımlar
Saçımda uzun süredir sıcak tonlarda gölge vardı. Zamanla yıkayınca iyice rengi açılmıştı ve çok beğeniyordum. Dipleri uzadığı için kuaföre gittim ve dip röfle işlemi uygulandı. Renginin çok açık olduğunu söyledim ve cila atarak koyulaştırdı. Ancak sonuç felaket. Saçımda gri yansıma var ve o sıcak renkten eser yok Yarın başka bir kuaföre gidip danışmayı düşünüyorum ama sizlerin de başına böyle bir şey gelmişse nasıl bir işlem yaptırmam gerektiği ile ilgili bilgi verir misiniz? Bu konuyla ilgili birkaç paylaşım yapılmış ancak tam olarak soruma yanıt bulamadım. Bu grilikten nasıl kurtulurum?

canim benimde öyle gözüme aşırı acik ve grimsi yeşilimsi geliyor aktikca daha beyazlayacak diye korkuyorum hatta iki tane konu açtım orda Resimlerim var bakabilirsin bir türlü alisamadim bende ve korkuyorum tekrar boyatmaya:26:

Benim saçımda çok önceden platin röfle vardı üzerine küllü cila atılmıştı seninki gibi gri olmuştu ama zamanla aktı. Fakat şimdi daha koyu gölgelerim olduğu için korkuyorum akmaz diye.

asil koyu olmasi daha iyo gibi bence canim en azindan kesin akar alttaki renk daha acik olduğundan ama benimki aktikca beyazlascak diye korkuyorum. Beyaz sabun dene canim akitmak için clear head n shoulders gibi sampuanlar kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…