• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Gri Odalar..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
salon3.jpg

Bu kanepeye bayıldım...Teşekkürler paylaşım için

bende yeni ev kuruyorum düğünüm olucak kısmetse gri hastasıyım evimde gri ve krem renk tonları hakim bu iki renge bayılıyorum gri simli süs eşyaları aldım duvarlarım açık gri çok heyecanlanıyorum evim için.....

ay kızlar tam areadığım başlık :)
oturma odamda gri köşe koltuk var perdelerim halım avizem dahi gri tonlarında, aksesuar seçimlerimi nasıl yapayım ?
Biraz patlatmak istiyorum soft renklerle...

ay kızlar tam areadığım başlık :)
oturma odamda gri köşe koltuk var perdelerim halım avizem dahi gri tonlarında, aksesuar seçimlerimi nasıl yapayım ?
Biraz patlatmak istiyorum soft renklerle...

istiyorsanız ben size yardımcı olabilirim.. Dekorasyon bölümü öğrencisiyım..
Gri Köşe takımının üstüne pembe yada kırmızı minderler ile farklı bi konsept yapabilirsiniz. Dore renkli heykeller (Fil,İnsan heykelleri) kullanabilirsinzi. Hep gri kullanmanız gözü biraz yorabilir arada yeşil , kırmızı , pembe , vee daha değiş renklerle değerlendirmeniz gerekir..

Benim odamda gri ama istediğiniz her renkten bulabilirsiniz.. Uyumlu veya uymsuz.. farklı bi tarz yaratmak sizin elinizde bunu unutmayın.

istiyorsanız ben size yardımcı olabilirim.. Dekorasyon bölümü öğrencisiyım..
Gri Köşe takımının üstüne pembe yada kırmızı minderler ile farklı bi konsept yapabilirsiniz. Dore renkli heykeller (Fil,İnsan heykelleri) kullanabilirsinzi. Hep gri kullanmanız gözü biraz yorabilir arada yeşil , kırmızı , pembe , vee daha değiş renklerle değerlendirmeniz gerekir..

teşekkür ederim :)
sizi yakalamışken müsadenizle salonumu da sorayım :)
salonumda krem rengi, abonoz mobilyalar, krem modern koltuklar, ortada büyükçe kare bir sehpa (ortasında yuvarlak ayna var )
konsol, tv ünitesi var...
halım krem üzerine kahve tonlarında, perdemin fonu camel....

dore objeler tablolar çok boğar gibi geliyor, nasıl dekore etsem...

Back
X