13 yıllık evliyim 11 yaşında kızım ve 7 yaşında oğlum var nasipse seneye oğluşuma sünnet yapıcam.ip balon perdeler çok hoşuma gidiyor ama çok pahallı geldi neyse burda bir mağaza ip tüllerde indirime girdi.bir camı 300_500_700 tl olan ip balon tülleri 55 tl ye sattıyordu. bu fırsat kaçmaz dedim ve gidip aldım rengi simli lame idi ara kumaşları genişti orda hoşuma gitti eve gelip taktım içersini karanlık gösterdi ve geniş kumaşlı arası olduğu için güzel durmadı iade etmeye gittim ee tabi para iade etmediler ellerindeki başka ürünle değiştirmek zorunda kaldım ellerinde de pek ürün kalmamış mecburen gri renkte düz ip tül aldım başka renk yoktu çünkü eve gelinece dank etti benim güneşliklerim 13 yıl önceki beyaz saten güneşlikler stor filan da diktiremem bu sene çünkü seneye sünnete yakın evin oturma odası hariç bütün tül ve güneşliklerini değiştireceğim şimdilik ne yapmalıyım bana yardımcı olun lütfen kısacası gri ip tülün altında beyaz saten güneşlik çirkin dururmu .bu arada biraz uzun bir anlatrım oldu kusura bakmayın lütfen ama detaylı anlatmak istedim...
Son düzenleme: