Gri Gümüş saç rengi kullanan ve tavsiyede bulunabilecek arkadaşlara ihtiyacım var

Ben_bir_Dost

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
30
35
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır aradığım her sorunun çözümünü bu sitede bulduğum üzere siteye bir üyede ben olmak istedim umarım bu konuda da tecrübelerimizi paylaşabiliriz.
Kumral ve güzel bir renk saçım olmasına rağmen her bayan gibi daha da iyisi diyerek yıllardır saçlarımı platin kullanıyordum.Bu monotonluktan çıkıp ve birazda saçlarımın yıpranmasına dur demek adına diplerimi garnier koyu sarı ile boyuyorum ve güzelde bir küllü sarı elde ediyorum fakat 2 hafta geçmeden kızıllık oluşmaya başlıyor.Buda rahatsız etmeye başladığı ve saçlarımda yıpranma geçip uzama yolunda ilerlediği için bir çılgınlık istiyorum.Bu kadar açıkladım ki GRİ gibi radikal bir saç rengini isteğimi anlayışlı karşılamanız adına :) Evet bakımlı bayanlar gri yapmam için ne gerekmekte nasıl bir boya kullanmalıyım İstediğim tonlar bu resimlerdeki gibi açık griler...Tavsiyeleriniz ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim...

Eklentiler

• dbaa3a1c0d07cb2c28f59fd0d3b77200.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 21.220
  • e1d310e3e9094f0885b0433bbcd52642.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 19.777
tatlım bu saç rengini saç renkleri başlığında bulabilirsin bu rengi isteyen ve kullanan arkadaşlar yazmıslardı :)

Baktım ama biraz da üyeliğimin yeniliğinden bilinçsiz bir bakış mı yaptım acaba hep gri denilince saçlarının gri olmasından şikayetçi ve gri boyayla turunculuk kapama konuşmalarını gördün canım ya :S

bak gumus sarısı var garnierin 110 az bsey de mavi boya katarsan gri olur zaten saçların platinmiş pek zor olmaz senin için :)

Gümüş sarı kullandım evet gri olmuyor malesef kızlar dediğiniz gibi cila gerekli sizde yardımcı olmak için aklın yolu bir ben gibi düşünüyorsunuz da bi yapanda çıkmadı yahu :) Marjinal olayım derken Ayşe Teyze gibi olmakta istemiyorum doğrusu

Ne. Renk oluyor.

Tam sana uygun renkler Manicpanic'te vardır. Googledan sitesine girip bakarsan.Uygulama noktaları var İstanbulda falan gidip onlara yaptırabilirsin.Facebooktaki sayfasında yaptıkları saç örneklerine de bakabilirsin.

Merhaba,

Bu konuda deneyimlerime dayanarak yardımcı olmak istedim :) zira uzun bir süre saçlarımı platin olarak kullandım ve bir süredir de gümüş/gri renkteler.
Öncelikle bu tonları elde etmek için saçın açılması gerekmektedir. Platin ve platine yakın tonlarda olması rengin tutması için gereklidir. Açıcı olarak loreal matrix ürünlerini tavsiye ederim.
Boya konusunda ise saç rengi beyaza çok yakın bir tonda değilse sakın manic panic kullanma, tutmuyor. onca parayı verdiğinle kalıyorsun. (gri için konuşuyorum)
Benim saçıma yine loreal matrix'in gümüş rengi uygulandı (maalesef numarasını hatırlamıyorum fakat internetten sipariş edebilirsin) yalnız dikkat, saçın yeterince açık değilse hafif dorelik olacaktır saçlarında, ya da fazla açıksa hafif yeşerme olabilir bu yüzden profosyonel birinin uygulamasını tavsiye ederim.
ayrıca ben saç diplerime küllü kumral uygulattırdım, yine loreal matrixin böylece gri/gümüş ombre tarzında bir saçım oldu.
hah, çok önemli bir nokta var, gri saçım muhafazası zordur, akar. bunun için haftada en az iki kere saçmlarını herhang bir silver şampuanla yıka, internet sitelerinden alabilirsin. saçların gümüş gibi parlar :)
kolay gelsin :)

Bu markanın açık küllü sarısını kullanmalısınız iki üç boyamadan sonra istedginiz rengi elde etmiş olursunuz tabi taban renginiz açıksa daha kısa sürede ..

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-24-19-52-58.png
    157 KB · Görüntüleme: 1.147
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…