• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama gri- beyaz saç

mnik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
110
16
48
saçlarımda ombre var ve gri yapmak istiyorum boya numarası önerabilecek birileri var mı :D yani ombre ama gri ombre olucak loreal inoa 9.1 küllü sarı biraz kullendriyomus ama sonra yeşertiyomuş bi boya bilen varsa yada boyatan deneyen varsayazabilirmi :)şimdiden teşekkürler

merhaba uzun bir sure sacımı gri kullandım ben sana bildiklerimi anlatıyım. birincisi benim sacım yıllardır platın sarıydı griye bu sekilde gectiğim için herhangi bir açma işlemine gerek kalmadı. ben gri boyayı evde yapmanın bisürü yolunu okudum ama çok sevdiğim bir arkadaşım kuafor bana evde yapamayacagımı soyledi yanı ıstediğin verimi almazsın dedi. amacı para kazanmak diildi bunu biliyorum cunku zaten sacımı ucret almadan boyayan biri kendisi.
sonuç olarak ona griye boyattım cokta guzel oldu. acık gri koyu gri ve mavimsi gri olucak sekilde bisürü gri denedim.
hiçbiri yeterli diil. cunku sadece 1 boyamada gri ne olursa olsun soluyor ve ılk boyanan rengin mukemmelliği anında gidiyo
gri sac için özel sampuanlar var ama turkıyede bulamıyorum. bu yuzden pes ettim ve kullu acık kumraldan platıne ombre yaptırdım. boyle daha mutluyum cunku yesile donup duran ve ıgrenc derecede solgun gorunun bi renkten kurtuldum. bu herkeste aynı olmayabılır ama ben ne yaptıysam rengin kalıcı olmasını saglayamadım.

Back