• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Greyfurt suyunun zayıflamada etkisi var mı...?

canım yemeklerden önce yarım greyfurt şeklinde mi yiyosun yoksa zamansız mı?:uhm:
evet canım yemeklerden önce ama yanında çok azda olsa bişi alıyorum agzıma mesela mandalina elma . kuru kayısı yada incir .. yemeklerden sonra yemiyorum ve suyunu içmiyorum çünki yemekten sonra meyva 2 saat yemem bu bende alişkanlık halini aldi canım . ve yenmemeside gerekiyo ....a.s

Greyfurt: Hiç greyfurt diyetini denediniz mi? Uzun araştırmalar sonucunda greyfurt kilo savaşçısı olarak ün kazandı. Son zamanlarda Kaliforniya Scripps Kliniği'ndeki bilim adamları greyfurdun etkileri üzerinde yaptıkları çalışmalarında yemekten önce yenilen yarım greyfurtun, kilo vermeye yardımcı olduğunu buldu. Buna göre greyfurt kapsülleri, greyfurt suları içmek ve greyfurt yemek kilo vermede çok etkili. Bu 3 şık arasında en iyi etkiyi gerçek greyfurt sağlıyor. Bunlara ek olarak greyfurt içerisinde kanserle savaşan liminoids ve lycopene içerir. Kırmızı greyfurt da insan vücudundaki kolesterol oranını düşürmeye yardımcı olur. Bir greyfurdun yarısı sadece 39 kaloridir.

İki gündür uyguluyorum,bakalım 1 hafta geçsin sonuç yazarım...gezmeye gideceğim zaman yanımda götüremem tabii gitmeden yiyip gitsem mantıklıdır herhalde...

DR. Mehmet özün .....siz diyettesiniz kitabından alıntıdır ..................

Hayvanlar üzerinde yapılan ilk araştırmalar,greyfurt yagı kokusunun - evet sadece kokusunun-iştahı ve ve kiloyu azalttmakta ekkili oldugunu göstermiştir ..

Haftadaüç kez 15 dk.bayunca bu kokuya maruz kalan farelerde söz konusu etki görülmüştür..
nedenimi,?Aslında pek açık degil ama greyfurt yagının karaciger enzimleri üzerindeki etkisinden kaynaklanıyor olabilir.
gretfurt yagı aromaterapi magzalarında ve konuyla ilgili internet sitelerinde kolayca bulunabilir. Ayrica araştırma yaparken biraz greyfurt yemeyi deneyin ..

şayet allah esirgesin kanser hastası değilseniz greyfurtun hiç bir zararını görmezsiniz aksine faydasını görürüsünüz

Düzenli olarak kullanılan herşeyin sağlığa zararı vardır, greyfurt suyuda asidik bir meyve olduğundan dolayı midenin ph değerini bozar, bu yüzden her gün içmek yerine gün aşırı içmenizi tavsiye ederim arkadaşlar...

Back
X