- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 596
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
Merhaba sevgili takipçilerim. Bugün sizlere spn günlerde grup ve sayfalarda sıkça bahsedilen bir kür tarifi vermek istiyorum. O kadar çok istek aldım ki paylaşım yapmak zorunda kaldım. Deneyenler çok memnun bu kürden. Yüzlerce yorum okumuşumdur. Yağ çöz gibi yağları vücuttan arındırıyor. Mankenlerin haftada 2 kez yaptığı bir kür. Meşhur olması da burdan kaynaklanıyor sanırım :) İçinde zararlı bir madde yok mutlaka denemelisiniz. Uygun bir diyetle desteklerseniz kilo verememe riskiniz yok. Yalnızca uyarmak istiyorum bu kürü ilaç kullananlar uygulayamıyor. Dikkate alırsanız memnun olurum. Buyrun Tarifim..
Malzemeler:
2 GREYFURT
2 PORTAKAL
1LIMON
2 YEMEK KAŞIĞI ELMA SIRKESİ
HAZIRLANIŞI:
GREYFURT, PORTAKAL VE LİMON SUYUNU SIKALIM. 1 LT SUYA KARISTIRALIM. ELMA SİRKESİNİ DE EKLEYELİM VE KARIŞTIRALIM. BU KARIŞIMI ÖĞÜNLERDEN YARIM SAAT ÖNCE 1,5 BARDAK CİVARI İÇELİM. KÜRÜ İÇTİKTEN SONRA SUSASAK BİLE 1 SAAT SU İÇMEYELİM. HAFTADA KÜRÜ İKİ KEZ TEKRARLAYALIM. AFİYET OLSUN.. (çiğdemce lezzetler)
Malzemeler:
2 GREYFURT
2 PORTAKAL
1LIMON
2 YEMEK KAŞIĞI ELMA SIRKESİ
HAZIRLANIŞI:
GREYFURT, PORTAKAL VE LİMON SUYUNU SIKALIM. 1 LT SUYA KARISTIRALIM. ELMA SİRKESİNİ DE EKLEYELİM VE KARIŞTIRALIM. BU KARIŞIMI ÖĞÜNLERDEN YARIM SAAT ÖNCE 1,5 BARDAK CİVARI İÇELİM. KÜRÜ İÇTİKTEN SONRA SUSASAK BİLE 1 SAAT SU İÇMEYELİM. HAFTADA KÜRÜ İKİ KEZ TEKRARLAYALIM. AFİYET OLSUN.. (çiğdemce lezzetler)