Cilt Bakımı Ürünleri green peel

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

snops

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
61
0
green peel yaptıran var mı arkadaşlar?bu konuyu çok araştırıyorum kimyasal peelingten daha iyi gibi görünüyor,yaptıran arkadaşlardan sonuçlarını bekliyorum:sm_confused:

ben yaptırdım öyle aman aman birşey bekleme derim sana. zaten çok az çene bölgemde bir yanık oluştu. green peel in amacı deriye uygulanan asitin derinin ne kadarına kadar indiğini görmek. kimyasal peelingin en riskli yanı budur. cildin hangi tabakasına kadar etkilediğini bilemeyiz. green peel ile bunu öğrenmek mümkün. zaten şeker boyasıdır green peel de kullanılan.

yeşil 23 verdiğin cevap için teşekkür ederim,bende zaten tereddüt ediyordum şimdi vazgeçtim yaptırmaktan,ama sen hiç mi etkisini görmedin?mesela lekelerinde falan hiç mi açılma olmadı?birde kaça yaptırmıştın?heryerde farklı fiyat veriyorlar anlamadım gitti:1no2:

benim peeling bedavaya geldi çünkü türkiyede ilk yaptıranlardan biriydim. peelingden önce kullandığım ürünlerin etkisi oldu sadece. peeling ise yaptırdıktan sonra çok çok az etkisi olmuştur diyebilirim. %20-%30 etkisi olmuşsa o da kulllandığım ürünlerden kaynaklanıyor. dr. obagi markası ürünlerin. ama bu ürünleri kullanırken güneşe fazla çıkmamak gerek. sürekli güneş koruyucu kullanmak gerek, evde bile kullanmam gerektiğini söylediler ki kullandım. doktor kontrolünde kullanabilirsin ürünleri ama eczanelerde satılmıyor bu ürünler. ne yaptırdığım green peel ne de fibrogel işe yaradı. fibrogel; kulak arkasından alınan doku parçasının laboratuarda çoğaltılarak cilde enjekte edilmesi. bu da geçici bir durum. 1-1.5 sene sonra doldurulan yerler eski haline dönüyor. güya vücut kendi hücresini atmaz deniliyor. bak buna 1200 euro ödedim sonuç sıfıra sıfır elde var yine koca bir sıfır:)geçenlerde contractubex denilen ilacı denedim 3-4 gün boyunca günde 4-5 kere cilde iyice masaj yaparak sürdüm. sonuç nasıl oldu diye sorarsan dr. obagi ürünlerinin 2 ayda gösterdiği etkiden daha fazla derim:) açıkcası şimdilik bu ilaca güveniyorum. sadece bu aralar tekrar sivilce çıktığı için (çünkü berbat beslenme alışkanlığım var bu aralar, kolestrol arttıkça yüzümde sivilce çıkmasını durduramıyorum) aktif sivilce olmadığı an bu ilaca başlayacağım. çünkü bana çok mantıklı geliyor yanık kremleri zaten cildi yeniler bu da yanık kremi olduğuna ve acnelyse ye göre pahalı bir ilaç olduğuna göre etkisi çok fazlaymış gibi geliyor. ezcanelerde satılan ilçların (kozmetik demiyorum altını çizerek ilaç diye belirteyim) fiyatı artınca etkiside daha yoğun olur diye düşünüyorum. son olarak bununla ilgili şunu söyleyeyim bence green peel yada kimyasal peeling gibi büyük bir işlem yaptırmak yerine daha uzun zamana yayılmış peeling türlerini dene. hem cildi bir anda zorlamamış olursun hemde cildin kendini daha iyi yenilemesine fırsat tanımış olursun. ben green peel i yaptırdığımda yangında çıkan bir insan nasılsa bende öyleydim 2 hafta kadar sürüyor bu durum. doktora kontrole gittiğimde yüzümü sararak gittim çünkü gören korkuyordu:) Allah bol şifa versin diyeyim son olarak.

yeşil 23,bildiğim kadarıyla green peel yapanlar dr. shramek ürünlerini kullanıyorlar ,sen farklı bir ürün yazmışsın,acaba ondan dolayımı memnun kalmadın?neden dersen , başka bir sitede de greeen peel konusunu takip ediyorum , orada yaptıran birçok kişi çok memnun kaldığını söylemiş ve sonuçlarını yazmış, tam benim istediğim sonuçları almış, yani ;sivilce izi ve lekesi, çil lekeleri,koyu lekeler.vs. hepsi geçti demiş ve şuan hala seans a devam ediyormuş!şiddetle önermiş?açıkcası kafam çok karıştıkafamçokkarıştı

ayrıca contractubex den bahsetmişsin ve yanık kremi demişsin,canım bildiğim kadarıyla bu krem;ameliyat sonrası yara ve dikiş izlerinin tedavisinde kullanılıyor,yazın bende minik bir benimi aldırmıştım, dr iz çabuk iyileşsin diye verdi ,biraz kullandım ama devam edemedim, iz kendiliğinden geçiyor! ama yine başka bir sitede bu kremi leke ve sivilce tedavisi için kullananları ve memnun kalanları okumuştum!inş. sanada faydası olur,sonucu yazarsan sevinirim!

dr. obagi nin ürünlerinden çok memnun kaldım. çukurlarda çok az etkisi oldu ama yüzeysel lekelerde etkisi çok daha fazlaydı. green peel e bile gerek kalmayacak kadar. belki ben ilk yaptıranlardan biri olduğum için ve 1 sefer olduğu için kaç seans yapılması gerek ne kadar asit oranı uygulamaları gerek bunu başta kestirememiş olabilirler. ama benim gözüm 1 kez daha bu peelingi yaptırmayı yemiyor. ama dr. obaginin ürünlerini senede 1 kür halinde kullanmayı düşünüyorum. çünkü gerçekten çok etkiliydi. green peel e hazır olana kadar kullandım. green peel den çok fazla etkisi oldu diyebilirim. çukur değilde çi,l kahverengi, koyu lekelerde çok etkili ürünler. kimyasal peelinge bile gerek olmaz. ama çukurlar da öyle beklenildiği gibi sonuç vermez. şimdi daha bilinçli yapılabiliyordur green peel. aslında ilk yaptıranlarıda baz almamak lazım. çoğunluk memnunsa isteyen yaptırabilir.

yüzümde aktif sivilceler bittiği an başlayacağım. o zaman emin ol sonuçları yazarım. inşallah sende sorununa çözüm bulursun.

slm yeşil 23 bu dr obağı ürünlerini alıp kullansam olurmu yani doktorun önermesimi şart cilt tipime göre birde nerden bulabilirim.

yanlış bilgiler verdiğini görüyorum...sanırım sen kimyasal peeling yaptırmıssın...kimyasal peeling ve green peeling birbirinden tamamen farklıdır...green peeling bitkisel bir uygulamadır...kimyasal peeling ise adı üstünde içerisinde katkı maddesi bulunmaktadır. kimyasal peeling in riski green peeling e göre çok daha fazladır..çünkü katkı maddesi içermektedir ve eğer doğru bir uzman tarafından yapılmaz ise yüzde yanıkların kalması gayet normal...

green peeling ayrıca şeker boyası değildir...içerisinde 11 adet bitkisel karısım bulunmaktadır...içeriginde vitaminler,proteinler,karbonhidratlar,fitohormonlar,enzimler,mineral tuzları, ve elementler içerir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…