• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Green card

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
arkafaşlar bilgisi olan var mı ? Acıklandı mı ? Yoksa 3 mayıstamı acıklancak

Amerika saatiyle oglen saatlerinde 3 mayista aciklanacak. Yani onlarda 3 mayista saat 12 ise bizde aksam en erken saat 8 ya da gece bakmaniz daha iyi olur.

Green card hakkında bilgi verebilirmisiniz.. Rica etsem..

Yıllar önce üniversite 1. Sınıftayken aramışlardı beni başvurmuştum hatırlıyorum ama arayan adama " aaa ben onu unutmuşum bile" gibi salak bir cümle kurmuştum, adam da hafızanızın güçlenmesi için balık öneriyorum iyi günler deyip telefonu kapatmıştı:silah:

Hala merak ederim çıkmış mıydı diye :kızgın:

Green card hakkında bilgi verebilirmisiniz.. Rica etsem..

amerikanın vatandaş çeşitliliğini sağlamak için bir yöntemi.

her yıl tüm dünyada çekiliş yapıyor ve kazanan ve istediği evrakları sağlayan kişilere green card veriyor. bu kart ile amerikada çalışabiliyor ve yaşayabiliyorsunuz, aileniz de aynı haklara sahip oluyor. 5 yıl devamlı Amerika ikameti sonrasında vatandaşlığa başvurma hakkı kazanıyorsunuz.

başka maddeleri de var da, bu özet bilgi olsun.

amerikanın vatandaş çeşitliliğini sağlamak için bir yöntemi.

her yıl tüm dünyada çekiliş yapıyor ve kazanan ve istediği evrakları sağlayan kişilere green card veriyor. bu kart ile amerikada çalışabiliyor ve yaşayabiliyorsunuz, aileniz de aynı haklara sahip oluyor. 5 yıl devamlı Amerika ikameti sonrasında vatandaşlığa başvurma hakkı kazanıyorsunuz.

başka maddeleri de var da, bu özet bilgi olsun.

Tesekkur ederım.. Basvurunuz kabul olur ınsallah..

Back
X