Green Card zarfı geldıkten sonra neler yapmalıyız

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Oncelıkle kımseyı telaslandırmak ıstemem bana zarf gelmedı :)))). DV 2010 ve 2011 için basvuru yaptım kısmetse cıksın hayırlıysa cok da onemsemıyorum ama bı kenarda vatandaslıgım dursun dıyorum.
Nısanda zarflar gelıyomus temmuza kadar bekleyın demıslerdı. Sımdı forumlara baktım herkeste bı telas gelınce yapılıcaklardan bahsedılıyo ama bıraz karısık buldum acıkcası
Daha once bu surecten gecmıs olan bırı bana zarf gelınce neler yapılması gerektıgını adım adım anlatabılır mı acaba? Sanırım gelır gelmez erken davranmakta cok onemlıymıs.
Sımdıden yardımcı olan arkadaslarım tesekkurler

• Konu Sahibi EU1
canim bu konuda bilgim yok
ama sanirim gun aliyorsun konsolosluktan butun evraklarini hazirlaman gerekiyor malin mulkun varmi vs..
sponsor bulman gerekiyor kendine amerikada yasayan ve yillik geliri $16 bin olan(cok paran varsa belki bu lazim olmayabilir ama benim bildigin herkezin bulmasi gerekiyor sponsor)
konsoloslukta tekrar gorusme yapacaksin yani ordan donenlerde var konsolosluktanda vermeyebiliyorlar yanilmiyorsam ben yine bu sekilde gelmis bir arkadasim var ona soracagim neler yapmis buraya yazarim

• Konu Sahibi EU1
ay evet bilenen arkadaşlar analtırsa çok iyi olur simdiden tşkler a.s.

• Konu Sahibi EU1
masterım bu sene bıtıyor yanı konsoloslugun eleyebılecegı bı durum oldugunu sanmıyuorum
benım problemım abd de yasayan kımseyı tanımıyo olmam ogrencı vızesıyle gıden orda master yapan bı ıkı arkadasım var ama onlar olmaz
kendı ayaklarımın uzerınde durucam eger gıdersem. Hatta 2. bı master bıle yapabılırım bılmıyorum. Ben abd vatandası bulamazsam greencard alamıcakmıyım (eger cıkarsa)

• Konu Sahibi EU1
arkadasima sordum kizlar
ona kagit gelmis su saatte su tarihte ankarada gorusmeye gelin gibi.(ingilizce yaziyormus hersey)
o kagitta istenilen tum evraklar yaziyormus
(noter tastikli diploma ikametgah vs. bunlarda ingilizce tercume edilecek)
hesabinda para gozukurse daha iyi olurmus arkadasim $10 bin para yatirmis
ve sponsor istiyorlarmis sana birsey olursa 5 yil icinde kim bakacak sana vs diyerekten

• Konu Sahibi EU1
Canım 2010-2011 green card cekilişine bende basvurdum ailece...şans meselesi çokda ümitlenmiorum öylesine denedim...Temmuza kadar sarı bir zarf ulaşacak elimize o sarı zarf gelirse icinde teyit no war kaybedilmemesi gereken,o zarfla birlikte ankaraya çağırılıyorsun ing.olarak tüm bilgilerin dolduruluyor ,ing doldururken hata olmaması iicin para karslığında formu doldurtuosun tabi dil bilmiorsan...sonra göçmen konsolosluğuna cagırılmak icin randevu bekliorsun bir süre sonra vizeymiş suymus buymus derken iki yılda anca gidiorsun cnm..

• Konu Sahibi EU1
Bizde haziranda greencard ile las vegasa gidiyoruzz.Siz şuan neredesiniz?

• Konu Sahibi EU1
tbuse,
şuan amerikadasın sanırım?
greencard mı çıktı? ilk başvurunuzda mı?
orada tanıdığınız var mıydı?
bilgi verebilir misin biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…