- 14 Mayıs 2011
- 599
- 62
Herkese selam,
Hemen duyan duymayan herkese müjdeyi vereyim THE BALM ürünleri bugünden itibaren pazar günü dahil %50 indirimli
Gratis kartınız olsun olmasın fark etmiyor Kartı almak isterseniz ücret ödemiyorsunuz Kart ayrıca indirimlerden faydalanmayı sağlıyormuş ve puan da biriktiriyormuş
29Mayıs'a kadar ise TheBalm ürünlerinde Gratis kart sahiplerine %30 indirimi varmış Ancak %50 indirim bu pazar yani ayın 11'inde bitiyor Cevahir Gratis'te bayağı ürünleri vardı sadece birkaç allıkları tükenmiş Stokları muhtemelen pazar günü sabahtan yenilenecekmiş hanımlar bilginize
Ben ne aldım?
Fiyatları ise alıştığımız fiyatlardan çok çok uzak
The Balm Nude Far Paleti 34,25TL
The Balm Instain 16,75 TL
The Balm Eyeliner 13,90 TL
Loreal Paris Skin Perfection 17,90 TL
Loreal Super Liner Eyeliner 23,34 TL
Göz Kalemleri
Loreal Color Richie 14,94 TL
Maybelline Master Drama Khol Liner 11,34 TL
Hemen duyan duymayan herkese müjdeyi vereyim THE BALM ürünleri bugünden itibaren pazar günü dahil %50 indirimli
Gratis kartınız olsun olmasın fark etmiyor Kartı almak isterseniz ücret ödemiyorsunuz Kart ayrıca indirimlerden faydalanmayı sağlıyormuş ve puan da biriktiriyormuş
29Mayıs'a kadar ise TheBalm ürünlerinde Gratis kart sahiplerine %30 indirimi varmış Ancak %50 indirim bu pazar yani ayın 11'inde bitiyor Cevahir Gratis'te bayağı ürünleri vardı sadece birkaç allıkları tükenmiş Stokları muhtemelen pazar günü sabahtan yenilenecekmiş hanımlar bilginize
Ben ne aldım?
Fiyatları ise alıştığımız fiyatlardan çok çok uzak
The Balm Nude Far Paleti 34,25TL
The Balm Instain 16,75 TL
The Balm Eyeliner 13,90 TL
Loreal Paris Skin Perfection 17,90 TL
Loreal Super Liner Eyeliner 23,34 TL
Göz Kalemleri
Loreal Color Richie 14,94 TL
Maybelline Master Drama Khol Liner 11,34 TL