Şimdi bu konuyla ilgili başlık açmıştımki gözümden kaçırmışım başvuru görüşmeniz nasıl geçti benide bugün aradılar yarın gidicem görüşmeye bilgilendirirseniz sevinirim .
Kusura bakma siteye yeni üye oldum kullanımı yeni yeni ögreniyorum 50 mesaj gerekiyormuş özel mesaj için arkadaş listesinde olunca atılabilir belki diye ekledim ama ne olur neolmaz burayada yazıyım görüşmem yarın 12 de birkaç mülakat yapıyolar sanırım . Yarın ki görüşmede bilgi alabilirsem tekrardan yazarım buraya .
Kusura bakma siteye yeni üye oldum kullanımı yeni yeni ögreniyorum 50 mesaj gerekiyormuş özel mesaj için arkadaş listesinde olunca atılabilir belki diye ekledim ama ne olur neolmaz burayada yazıyım görüşmem yarın 12 de birkaç mülakat yapıyolar sanırım . Yarın ki görüşmede bilgi alabilirsem tekrardan yazarım buraya .
ben part time olarak çalışmıştım. full time çalışan arkadaşlarım için çalışma saatleri; sabah 10 akşam 6 veya sabah 12 akşam 9 olarak. tabi bu bulunduğunuz şehre ve çalıştıgınız yere göre değişir yani avm'lerde farklı saatler uygulanabiliyor. haftada 1 tatil. öğle arası oluyor 1 saat. imkanlarından ben memnundum çünkü part olarak baya rahattım ama full çalışan arkadaşlarımdan baya rahatsız olan vardı. başka sorunuz varsa sorabilirsiniiz