gratisden aldığım orjinal parfüm

srve06

Her şeyi salla ama çayı demle
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.159
975
178
Arkadaşlar Gratis den kampanya da diye senelerdir kullandığım Burberry Classic parfüm aldım ama bu parfüm diger orjinallerine hiç benzemiyor... Kaç şişe kullandım kalıcı bir parfümdü ama Gratis den aldıgım bir saat sonra uçuyor ilk defa denk geldim böyle birşeye iki kutu aldım bide... Gratis den aldığı orjinal parfümlerde böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Bu parfümün doldurmasını da kullanmışdım o bile gratis den aldıgımdan daha kalıcıydı şaşdım...

Ben geçen sene Watsonstan Burberry Classic almıştım aşırı kalıcıydı ve orjinaldi. Watsons, Gratis gibi mağazalarda çakma parfüm satılacağını düşünmüyorum. İsterseniz Sevil,Tekin acar tarzı bir mağazada gidip bu ürünlerde uzmanlaşmış kişilere teyit ettirin içiniz rahat etsin.

Bilmiyorum artık daha kullandıgım orjinal parfümle alakası yok canım ya.... Çok severek kullandığım bir parfüm ilk defa böylesi denk geldi... Daha önce hep ykm den alırdım.

Bilmiyorum artık daha kullandıgım orjinal parfümle alakası yok canım ya.... Çok severek kullandığım bir parfüm ilk defa böylesi denk geldi... Daha önce hep ykm den alırdım.
Ben şahsen bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum. İnsan daha ucuza alınca psikolojikman bir neden arıyor bence.
Dediğim gibi seri numarasını kontrol edin, yada ykmye gidip parfümünüzü ordakiyle karşılaştırın bir uzman yardımıyla. Belki içiniz rahatlar :)

Sadece bana gelmedi evde ykmden aldıgım vardı ikisinide hem nişanlım hem annem bağdaştıramadı.. artık öyle kullancagız ama birdaha almam yani ... Şişede seri nosu yok sadece kutuda normalda ikisindede olup aynı olması gerekmiyor mu ... Ben mi yanlış biliyorum... Biraz net de araştırıyım dedim baktım hep bu konuda şikayetler birkaç kişi daha böyle denk gelmiş...

Şişesinde seri nosu yazmıyor kutusunda yazıyor sanırım Burberry Classic'in. Çok ilginç çünkü Gratis gerçekten çok bilindik ve güvenilir bir mağaza. Hani bi internet sitesi falanda değil. Şöyle bir şey duymuştum.
Aynı parfümün 1.kalitesi ve 2.kalitesi üretiliyormuş diye acaba öyle bişey mi anlayamadım:)

Şişenin altındada kutudaki seri nosu yazıyor diğerinde bunda yazmıyor kutunun üstünde seri no yazıyor ama okunmuyor bile... Kalite kalite herhalde aldıgım biraz yaglı gibi giyside iz yaptı... Gerçekden çok şaşırdım çünkü senelerdir aynı parfümü kullanıyorum bu markada ilk defa böyle birşey gördüm.... O yüzden şaşkınım tek banamı geldi diye

valla çok ilginç Kullanma canım o zaman boşver bidaha bildiğin yerden alırsın

gratıstekı parfumlerde bana ucuzlugundan mıdır benı alma dıyorlar sankı hıc almadım çok ucuzgelıyorlar guvenemıyorum

gratıstekı parfumlerde bana ucuzlugundan mıdır benı alma dıyorlar sankı hıc almadım çok ucuzgelıyorlar guvenemıyorum

Ben de orjinal diye aldım... Kullandığım parfüm diye aldım kampanyadaydı aldığımda ilk defa oradan aldım hep ykmden alırdım... Hiç bir problem yaşamadım şimdiye kadar... Açıksı bende güvenmiyorum artık şimdiye kadar gratis de yaptıgım alışverişlerde bir problem yaşamadım ama parfüm için yine ykm yolları gözüktü

düşündüğümün olacbılıtesını bılemem ama gratıs françayzing denıyorya adını tam yazamadım su frencayzıngın > neyse öyle bır olayı varsa gratısın adam kendı dukkanını acmıssa belkı ekstra dısardanda urun satıyor olamazmı dıye aklıma geldı ama bu konuda bılgım pek yok

bende geçen bayram almıştım parfüm benimki orjinaldi sorunsuz yani belki endişeli olduğun için olabilir.
banada indirimden kitap aldığımda olur o duygu genelde ucuz diye aylarca rafta tutarım onu

Sizin aldığınız EDT versiyonu olabılır.EDT ler EDP lere göre daha hafıf oldugu ıçın daha cabuk ucuyor ve daha hafıf kokuyor.

Bende de bunu düşündürdü açıkçası. ..
Fiyatlarından dolayı, yarı yarıya farkediyor. .. umarım öyle değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…