- Konu Sahibi isvicreli.bilim.madami
Arkadaşlar merhaba. Yaz döneminin gelmesiyle iş aramaya başladık öğrenciler olarak Ben de buldum bir tane, zaten 4. sınıfım bu yıl, sadece yazın değil devamlı çalışmak için. Hem günlerim düzene girer, hem de çalışma temposuna yavaş yavaş alışırım amacıyla, malum okul bitiyor. Gratis isimli kozmetik mağazasından görüşmeye çağırıldım, gittim. Malum net ücret beklentimi sordular fakat bu konuda HİÇ BİR BİLGİM yok. Dolayısıyla piyasayı bilmiyorum. Kendilerine bir şey söyleyemeyeceğimi, gerçekçi olmayacağını söyledim. 2. görüşmeye gideceğim cumartesi günü fakat bu konuda bi şey söylemem gerek. Piyasayı bilenleriniz varsa bana yardımcı olabilir mi?
haftada 30 saat çalışacağım, 16 haftasonu 14 hafta içi... Sizce buna uygun ücret kaç civarında olmalı?
Şimdiden teşekkürler, umarım forum kurallarını ihlal etmemişimdir zira pek bilgim yok:/:26:
haftada 30 saat çalışacağım, 16 haftasonu 14 hafta içi... Sizce buna uygun ücret kaç civarında olmalı?
Şimdiden teşekkürler, umarım forum kurallarını ihlal etmemişimdir zira pek bilgim yok:/:26: