- 19 Haziran 2014
- 22
- 0
- Konu Sahibi DARK_ANGELL
Arkadaşlar granülomatöz mastit olan veya bilgisi olan varmı yengem bu hastalıkla uğraşıyor birtürlü tedaviler sonuç vermiyor. Son çare olarak göğüslerinin içi boşaltılıp silikon yapılması söylendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size yardımcı olmak isterim bende aynı ameliyatı 2 kez oldum rip çap kullandım bir dahada olmadı yengeniz sorsanız tüberküloz ilacı kullanmıştı rip capArkadaşlar granülomatöz mastit olan veya bilgisi olan varmı yengem bu hastalıkla uğraşıyor birtürlü tedaviler sonuç vermiyor. Son çare olarak göğüslerinin içi boşaltılıp silikon yapılması söylendi
Izinkidemi gramalotoz mastit dendi tüberküloz ilacı rip çap kullandınızBende de mastit var ve bu durum 1 senedir devam ediyor! Allah şifa versin bütün bekleyenlere ! Yengeniz nasıl şimdi??
Bende bu ameliyatı oldum 2 defa en son rip çap tüberküloz ilacı kullandım siz ne kullandinizS
Izinkidemi gramalotoz mastit dendi tüberküloz ilacı rip çap kullandınız
Yengeniz protez taktirdimi benimde göğsümün yarısı alındı bende düşünüyorum bilgi verirmisiniz TSKArkadaşlar granülomatöz mastit olan veya bilgisi olan varmı yengem bu hastalıkla uğraşıyor birtürlü tedaviler sonuç vermiyor. Son çare olarak göğüslerinin içi boşaltılıp silikon yapılması söylendi
Granulomatöz mastit tuberküloz gibi bazı hastalıkların memede görüleni. Görüntüleme yöntemleri kanseri düşündürtebilir. Mutlaka biyopsi ile tanı koymak gerekir. İyileşen ve nükseden bir hastalık. Hastalık olduğunda apse de varsa küçük bir kesi ile drene edilir, antibiyotikler ve steroid (Kortizol türevi) prednisolon ve bağışıklığı baskılayıcı ilaçalar kullanılır. Son zamanlarda memedeki hastalıklı kısıma kortizon enjeksiyonu da yapılmaktadır. Kanıtlanmış bir kansere dönüşüm yok. İyileşirsiniz ama aradan bir süre geçince tekrarlayabilir. Bu hastalıkta nadiren hastalıklı meme dokusu kısmı çıkarılır.Arkadaşlar granülomatöz mastit olan veya bilgisi olan varmı yengem bu hastalıkla uğraşıyor birtürlü tedaviler sonuç vermiyor. Son çare olarak göğüslerinin içi boşaltılıp silikon yapılması söylendi
Biyopsi yapmak lazım.Bendede yüzde 50 kanser yüzde 50 meme apsesi denildi çok tedirginim sizin belirti nelerdi nasıl teşhis kondu cvp lütfen
Biyopsi yapıldı sonuç bekliyorum memede ve kolda yanma hissi yapıyormu bilgi lütfenBiyopsi yapmak lazım.
Yan etkilerini merak ediyorum ağrı oluyormu yada vücutta yanma hissiTeşhis nasıl konuldu
Biyopsi yapıldı sonuç bekliyorum memede ve kolda yanma hissi yapıyormu bilgi lütfen
Biyopsi yeri biraz ağrıyabilir. Granulomatöz mastit ise meme hastalıkları kol ağrısı da vücutta yanma da (İltihabın sistemik etkilerinden) yapabilir fakat çok da sık gözükmez.Yan etkilerini merak ediyorum ağrı oluyormu yada vücutta yanma hissi
Bende yaklaşık 8 9 aydır bu hastalıkla uğraşıyorum kol agrisi iltihapli bolgede agri acima halsizlik oluyo.Bi kaç dr a gittim ameliyat keson çözüm diyen de oldu ilacın yaramama boşa kullanmış olmamak için kortizonlu ilaç kullanılcak cunki bende ilk ilacı tercih ettim bakalım.Rabbim size de bana da tüm böyle hastalara da sofa versin.Bendede yüzde 50 kanser yüzde 50 meme apsesi denildi çok tedirginim sizin belirti nelerdi nasıl teşhis kondu cvp lütfen
Merhaba bendede aynı hastalık çıktı geçmiş olsun size ilaçlar işe yaradımı acabaBende yaklaşık 8 9 aydır bu hastalıkla uğraşıyorum kol agrisi iltihapli bolgede agri acima halsizlik oluyo.Bi kaç dr a gittim ameliyat keson çözüm diyen de oldu ilacın yaramama boşa kullanmış olmamak için kortizonlu ilaç kullanılcak cunki bende ilk ilacı tercih ettim bakalım.Rabbim size de bana da tüm böyle hastalara da sofa versin.
Özelde mi oldunuz amelıyatı acabaBende bu ameliyatı oldum 2 defa en son rip çap tüberküloz ilacı kullandım siz ne kullandiniz
Öncelikle geçmiş olsun şu an nasılsınız ameliyat oldunuz mu bende 2 yıldır uğraşıyorum bu hastalıkla yarın memedeki apseyi boşaltacaklar benimdeMERHABA BENDE GECEN YIL AMELİYAT OLDUM YARISI ALINDI ŞİMDİ TEKRAR ÇIKTI YİNE AMELİYAT DİYOR ÖZEL HASTANE
KARARSIZIM HEPSİNİ ldırıp protez göğüs taktırsam diyorum ama bu seferde ya başka yerde ltihap yine çıkmaya devam ederse diye korkuyorum dr larda çok bilinçli değil sanki
Merhaba uzun bi süre önce bu mesaji yazmışsınız. Acaba durumunuz nedir. Sifa buldunuz mu?Öncelikle geçmiş olsun şu an nasılsınız ameliyat oldunuz mu bende 2 yıldır uğraşıyorum bu hastalıkla yarın memedeki apseyi boşaltacaklar benimde
Merhaba ablamda var bu hastalık iltihap boşlttılar 2 defa yine olmuştu sonra sülük koydurdu oraya bir daha çıkmadı bir araştırın böyle şeylere karşı değilsenizMerhaba uzun bi süre önce bu mesaji yazmışsınız. Acaba durumunuz nedir. Sifa buldunuz mu?