• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Granit yer kaplaması hakkında deneyimi olan var mı?

beliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
412
6
96
Diğer
selam arkadaşlar.granit yer kaplaması hakkında deneyimi olan varmıdır?ben giriş mutfak ve koridorumu 60*60 parlak krem renk granit kaplatmak istiyorum.çok güzel duruyor ama kllanmı hakkında kullanmayanlardan hep olumsuz tepkiler aldım.temizliği zor,çok kayıyor,ufacık bir su damlası bile hemen parlıyor die.ben zaten haftada 2 kez temizlik yaparım.eski evimde de kalebodurlarımı hep kontrol durumundaydım elim üzerindedir yani evimin.gerçi şu anda 3 aylık hamileyim 6 ay sonra bebeğim olacak ve o nedenle de rahat etmezsin diyen çok var.ama bu diyenler kullanmayanlar aslında.yani onlarda kulaktan duymuşlar.kullanan varsalütfen yazın kızlar...

ablam yaptıralı 12 sene oldu. mis gibi kullanıyo valla. görüntüsüde şahane parlak parlak. silmesi desen dğer karolara göre daha iyi kaymak gibi yürüyo üstünden bez yada paspas. üstelik ablam defolu seri yaptırmıştı. defolu ama gözün görebildiği defo değil . ancak bilgisayarlı analizde farkdilecek defo. ben şiddetle tavsiye ederim . çok kalteli bir görüntüsü var. ben kendi evimi alınca kesinlikle granit yaptırıcam. asıl diğer karolarda damlacıklar yada ayak izleri falan hemen parlıyo.

Back