GRAND GNREUX kullanan arkadaslar

_oremar_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
40
0
36
Ankara
Bugün kızılayda arkadasımla gezmeye gittim. Arkadasım kilolarından çok şikayetçiydi ve kırmızı biber jeli almak için aktara gittik. Hazır gitmişken cesaretimi topladım ve göğüs büyütmek için ne önerirsiniz diye sordum. Aktarcı bana bi krem önerdi grand gnreux. Bi çok kaliteli kreme bin basar dedi ve çok iddialıydı. Arkadaşm dersanede hoca ve o da dersanedeki bi hoca arkadasınn kullandığını ve bir kutuda çok memnun kaldığını söyledi. Kafam çok karışık. Burda bi çok bayan arkadaşım bir sürü krem kullanıyorlar ve ben inanıyorum ki bir çoğu derdine derman bulamıyor. Ayrıca sanal ortam olduğu için hiç kimse yorumların gerçek olduğuna inanmıyor diye düşünüyorum. Ben ilk defa canlı olarak birinin bir kremle büyüttüğünü öğrendim. Bu yüzden almak istiyorum. Sizden ricam gerçekten kullananlar varsa yorum yapsınlar. Artık hüsranla sonuçlansın istemiyorum. Teşşekkür ediyorum..

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…