Grafistanbul'un çeyizleri (home sweet home:)

canım heepssii cok guzel adıklarının saglıkla kullan inş kirli kervanı yazdıgın o harika seye ben kirlilerimizi atamammm ayy zırtprt ac kapa bişe olur cook tatlı cunku canım yaaa. kaça aldın ben utu masasını ve altta 3 gözü vardı buna benzer sordum 270 mi ne dedi cok pahalı geldi bana :26::26:
tepsilerini ayrı bir sevdimm.
porland yemek takımınıda sormuştum tekli yaparım diye o da cok pahalıydı canım ya tek tek baya pahalıya geliodu ?

Son düzenleme:

teşekkür ederim şekerim kirli dolabı öyle zırt pırt açılmaz ikimizde çalışan insanlarız akşamdan akşama açılır diye düşünüyorum:) 370 TL ye almıştım evet pahalı ama görsel olarak göze hitap ediyor kervan kalitesi de işin içinde kıydım valla paraya:) tepsi tepsi 11 - 12 tane olmuştur nereye koycam onu düşünüyorum porland her ayın 1 ile 30 arası belirli ürünlerinde yüzde 30 kampanya oluyor onu takip ediyorum indirimden faydalanıyorum bi de özel günlerde yılbaşı anneler günü kadınlar günü filan o günler uğra porlanda benim için günlük de misafirlikte hepsi özel çünki kendimize değer veriyorum biz özeliz karaca reklamı gibi oldu en özel an yaşadığımız an

canım cok guzeller hepsi güzel günlerde kullan inş

canım hepsi bırbırınden güzelllll
yemek takımında sade çok hoş.
huzurla aşkla kullan aldıklarını.MUTLULUKLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:123:

canım hepsi bırbırınden güzelllll
yemek takımında sade çok hoş.
huzurla aşkla kullan aldıklarını.MUTLULUKLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:123:

canım çok teşekkür ederim Allah dileyen isteyen herkese daha güzellerini nasip etsin son zamanlarda aldıklarımı eklemeye üşeniyorum bi ara diğerlerini de paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…