grafik tasarım kursuna gidenler bakarmısınız

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
bu kurs nasıl bir kurs bn büro yönetimi sekreterlik bölümde okuyorum bu kursun bana bir faydası olurmu neler öğreniliyor burda bide kursu bitirtikten grafiker olarak çalışılabiliyomu lütfen bilgisi olan yazabilirmi

nerde kursa gitmeyi düşünüyorsun ben geçen ay başladım grafik tasarım kursuna.eğer bilgisayarla ilgiliysen bence gidebilirsin.Belirli programları öğretiyorlar Corel,Photoshop gibi.Grafiker olarak çalışma için çoook kendimizi geliştirmemiz lazım :1rolleyes:

Kursa gitmediği halde bölümün üniversitesini bitirmiş kişilerden yetenekli grafikerler tanıyorum.
Bu tamamen sana ve içinde ki isteğe bağlı.
Kurs için imkanın varsa ve zaten istiyorsan bu işi elbette kursun faydasını göreceksindir.

Gittiğin kurs önemli... Eğer eğitimi gerçekten ciddi ise bence sana ço kartı katar... Bende gittim ama çok iyi bir kurs değildi... Ordan öğrendiğim temelle kendim geliştirdim kendimi...

Bende halk eğitiminkine gidiyorum ama sonunda meb onaylı sertifakalı olması iyi,en azından cvmize yazacağımız bi artı oluyo.

akademik eğitim şeklinde mi gittiğiniz kurs yoksa sınava hazırlık amaçlı mı? Bildiğim kadarıyla bilişim eğitim merkezinin Reklam ve Grafik Tasarım programı var, ancak bu eğitimi aldığınızda bir kurstan ziyade akademik eğitim almış bulunuyorsunuz ve grafiker üvanına sahip oluyorsunuz.
sorunuzu doğru mu anlamışım bilmiyorum ama umarım bir faydası dokunur.

Bende halk eğitiminkine gidiyorum ama sonunda meb onaylı sertifakalı olması iyi,en azından cvmize yazacağımız bi artı oluyo.

halk eğitim merkezlerinde yaz döneminde açık mı bu kurs. ne kadar sürüyor ve ücreti ne kadar öğrenebilir miyim. ve faydası var mı. iyi öğrenebiliriyomusun...

Grafik Tasarım Nasıl Yapılır? / Tasarıma ilk adım adlı makalede anlatılıyor,

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…