• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grafik görsel tasarımda çalışanlar lütfen bakın...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gulay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
Merhaba Kızlar ben çalıştığım yerde pozisyonumu değiştirmek istiyorum görsel tasarım bölümüne geçicem inşallah.Fakat bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok halk eğitimin açtığı kurslar var online olarak başvurumu yaptım ama kurs ne zaman başlar belli değil sanırım kişi sayısına göre açılacak.Özellikle bu alanda çalışanlardan yardım istiyorum ne yapabilirim eğitim süresi çok meşakkatli bir süreç mi nerden nasıl başlayabilirim??? internetten sürekli araştırma içerisindeyim ama bir sonuca varamıyorum ne yazık ki :(

cnm ben web tasarım ve programlama okudum öncelikle kesinlikle bu bölümü okumalıydın cünkü halk eğitimde belirli şeyler öğretiliyorki çoğu kişi zaten anlamadan ayrılıyor.

bu mesleğe başlamak istiyorsan birçok program bilmen gerek cnm ve çoğunlukla reklamcılar eleman olarak alır ki burda staj veya çalışmak istersen cok zor olur.bilgisayarla haşı neşir olman gerek heleki evliysen bu gercekten yıllarını alır.işin temeli kullanılan programları bilmek ve hayal gücünü geliştirmek cnm şimdiden kolay gelsin hakkına hayırlısı olsun

Bugün bir kursla görüştüm 14 haftalık eğitim süreci ve sonunda izmirin en seçkin kurumlarında staj garantisi de ödülmüş.14 hafta deyince şaşırdım daha uzun bekliyordum açıkcası :15:

bende izmirde grafik tasarım kursuna katılmayı düşünüyorum ve hiçbir bilgim yok sadece hevesliyim. kursla bu iş meslek haline gelir mi bende çok merak ediyorum açıkçası

Back