Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları graco nautilus oto koltuğu kullanan var mı?

ozlemisdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
98
1
86
42
Kırşehir
arkadaşlar oğlum 13 aylık oto koltuğu alıcaz artık graco nautilus (9-36) beğendim ama sitede özelliklerinde kaç kademede yattığı ve aldığı belgelerden bahsetmemiş görerek alma şansım yok netten alıcaz.kullanan arkadaşlar ürün hakkında biraz bilgi verebilirler mi acaba? birde 9-36 kğ almak daha mı avantaj oğlum 11 kilo bilemedim.tecrübelerinzi paylaşırmısınız? şimdiden teşekkürlerr

Son düzenleme:
natilus otokoltugu cok kaliteli ve cok özellikli cocuk koltugu bence yerinde secim arka korumaları orjınal celik borularla desteklidir kullanışlı bir urun

Bende cybex pallas ve graco naitulus arasında kaldım. Cybex alman malı, graco amerikan ve fiyatları hemen hemen aynı.
Özlemisdar sen graco naitulusu yakından inceledin mi rahat mı bebekler için acaba?..

Videodan anladığım kadarı ile Graco natilusun sırt yatış kademesi yok. Sadece kızağından 1 kademe yukarı kalkıyor (hafif eğik oluyor) sanırım.

Markası: Graco
Markanın Ait Olduğu Ülke: Amerika
Üretim Yeri: P.r.c
Aldığı Ödüller:
Avrupa Birliği'nin en son Güvenlik Standardına (ECE R44-04) uygun olarak üretilmektedir.
Kalite Belgeleri : ECE R 44/04, ADAC Motorwelt
Hitap ettiği Yaş Aralığı 9 ay 12 yaş)
Taşıma Kapasitesi : 9 - 36kg

NAUTILUS ÖZELLİKLERİ:
3’ü 1 Arada Otomobil Koltuğu
Kullanım Aralığı: 9 aydan 12 yaşa kadar

Güvenlik:
Çocuk, mümkün olan en uzun süre bağlı kalabilir.
Yan darbe koruması
5 noktalı kemer
Kilitleme mekanizması

Kullanım Kolaylığı:
Yatırma koluna doğrudan erişim
Sezgisel kemer sistemi
Tek elle ayarlanabilen baş desteği.

Rahatlık:
Yükseklik ayarı (Çocukla büyür)
Ek yenidoğan parçası

Kullanılabilirlik:
Makinede yıkanabilir örtü – Entegre bardak tutucu
Muhafaza bölmeleri

Aksesuarlar:
Arka koltuk düzenleyici
Katlanır tente
Otomobil koltuğu alt paspası

Teknik Özellikler
Grup Grup 1
Grup 2
Grup 3
Ürün Türü Yüksek Sırt Desteği
Ürün Ağırlığı 48 * 50 * 88/68
Ürün Ebatları 8,86 kg
Uyumluluk Üniversal bağlantı sistemi onaylı Otomobillerde

[video=youtube;Zu-9Igzuons]http://www.youtube.com/watch?v=Zu-9Igzuons&feature=related[/video]

Son düzenleme:
biz alalı 1 hafta oldu ama çok da yatmıyor pişman olmam umarım
ama şu var eğer 36 kg a kadar almayı düşünüyorsanız hepsi bu kadar yatıyor o kategoride çok güzel bir koltuk
9-18 lerde baya eğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…