Bebek İkinci El Graco Fusion Bebek Arabası Satılıktır

hellalu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
102
0
66
44
Ankara
kızıma ait arabayı 550 TL'ye satıyoruz. daha çok fotoğraf koymak istedim ama hata verdi isteyenlere diğer fotoğrafları da gönderebilirim. yağmurluğunu çekmedim koruyucu yağmurluğu da var. şehir dışından isteyenlere kargoyu karşı taraf ödemeli gönderiyorum. sağlam kırığı çıkığı yoktur.
Ankara da babymall'ı gezerken gördüm ve şaşırdım 1050TL diyordu.
çift yönlüdür. hem puseti hemde baston olarak kullanılacak zımbırtısı :)
tekerleklerin hepsi kolay çıkar.
katlanımı kolay vs.
internette araştırınca bir sürü ayrıntısı var.

isteyenler benimle buradan iletişime geçebilirler.

[A TTACH=CONFIG]1080400[/ATTACH]

Eklentiler

• $2014-04-20 11-58-46.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 86
bişey sorabilir miyim ? çift yönlü mü oluyor bu araba pek bilgim yok da.. yani çift yönlü derken pusetin ters takılmasını demiyorum. hani tutma yerlerinden dönüyor ya :)

Son düzenleme:
bişey sorabilir miyim ? çift yönlü mü oluyor bu araba pek bilgim yok da.. yani çift yönlü derken pusetin ters takılmasını demiyorum. hani tutma yerlerinden dönüyor ya :)

Çift yönlüdür.puset ve baston çift yönlü takılabilir.

Anakucagini tek satmak istermisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızınız aceba kaç ylık olana kadar kullandı arabayı küçük gibi geldi bana biraz

merhaba kızınız aceba kaç ylık olana kadar kullandı arabayı küçük gibi geldi bana biraz

merhaba kızım 2 yaşında pusete rahatlıkla binebiliyor.ana kucağınada sığıyor fakat ayakları dışarda kalıyor onuda arabamızda kullandık emniyeti için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…