• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları gözyaşı kanalı tıkanıklığı...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

leo7

yağmur'un annesi
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
1.614
2
316
Manisa
selam kızlar....
kızımın doğuştan sağ gözyaşı kaanalı tıkalı.masajla açılması gerekirken bizde açılma olmadı.kızım şuanda 14..ayının içinde.ve ben artık açılma işlemini yaptırmak istiyorum.
fakat doktorumuz anestezi kullanmadan açalım diyor.bikaç arkadaşım yaptırmış memnun.
anesteziyle yaptıranlarda konuştum onlarda memnun.biizim dr anestezi almasın diyoor.
bu durumu yaşayan arkadaşlarım tecrübelerinizi paylaşın.şimdiden teşekkürler...

aynı durumu bende oğlumda yasadım doğuştan kanalları tıkalıydı bizde farketmedik hep mikrop kapmıştır die düşündük 6aylıkken doktora gittik kremle masajı önerdi yaptık geçmedi. 8aylıkken sonda yapıldı, fazla gec kalırsan daha zor cünkü bizimki 2kere tedavi oldu sondayla ilk olduğu zaman açılmadı kanalları.anestezi olmadanda olmazkki küçücük bebek tel sokacaklar gözüne korkabilir bizimkide anesteziyle oldu bi zararı olmadı allaha şükür.

izmirde behçet uz çocuk hastanesinde anestezi kullanmadan yapıldı.gözüne bi damla damlattılar ve beni dışarı çıkardılar.2 dk sonra kapı açıldı ve içeri girdm.çok basit bi işlem için anestezi kullanmaya gerek yokmuş.şükür kurtulduk bu sorundan.allah evlatlarımıza sağlık wersin..

arkadaşlar benim bebeğimde 14 günlük,fakat 5 gündür gözlerinde çapaklanma var ve sürekli temizliyorum,doktorumuz antibiyotikli damla verdi,antibiyotikli olunca ürktüm,14 günlük bebek daha o,acaba benim bebeğiminde göz yaşı kanalı mı tıkalı da böle oldu,doktor buna dair hiç bişe sölemedi..

Canım bebeğin hayırlı olsun,benim kızında olmuştu tek gözü çapaklanmıştı,eger emziriyorsan sütün ile sil ben öyle yaptım birde ılık su ile sildim geçti,dr banada krem vermişti kullanmadım.

Birde arkadaşım gözün burun kısmına yakın yere tam köşeye serçe parmagın ile saat yönünde masaj yap faydasını göreceksin geçmiş olsun.

teşekkürler arkadaşım bilgilerin için..kullanmak istemiyorum bende damlayı,daha bünyesi neki diye düşünüyorum,1-2 gün böle geçsin,geçmezse kullanmak zorunda kalacağım :(

Back