• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Gözyaşı kanalı tıkanıklığı ameliyat olan veya sorunu kendi kendine düzelenler yardımm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sunny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
916
6
96
İstanbul
Merhaba,

Kızım 11 aylık gözyaşı kanalı doğduğundan beri tıkalı. Doktorların önerdiği şekilde masaj yapmış olmamıza rağmen geçmedi.

Şimdi doktoru ameliyat edelim açalım beklemeyin daha kötü olur zor olur diyor. Kendisi profesör ve bölüm başkanı.

Acaba beklesek mi hala kararsızım, ameliya tarihi çok yakın zamanda.

Ne yapmalı, yaşayanlar yaptırdınız mı yaptırmadım pişman oldum diyen var mı, yaptırdım çok basit oldu diyen , tecrübelerinizi merak ediyorum..

Lütfen bilenler cevaplasın, anestezi altında olacağı için napıcağımı şaşırdım.

merhaba
benim oğlumda bu sorunu yaşadık.çapaklanmaktan göz kapağı yapışıyordu. 4 ay tobrex kullandık geçmedi. çayla sabah akşam pansuman yaptım çok kısa zamanda geçirdi rezene papatya çayıda geçiriyor bence internetten araştır derim inş kısa zamanda geçer

merhaba
benim oğlumda bu sorunu yaşadık.çapaklanmaktan göz kapağı yapışıyordu. 4 ay tobrex kullandık geçmedi. çayla sabah akşam pansuman yaptım çok kısa zamanda geçirdi rezene papatya çayıda geçiriyor bence internetten araştır derim inş kısa zamanda geçer

çapaklanma olayından daha kapsamlı bir şey ama göz yaşı kanalı tıkanıklığı durumu...

Son düzenleme:
Back