- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
slm kızlar.. eskiden beri gözlük kullanan ve kullanmaya başladığım günden bu yana laser olmak isteyen biriyim... miyopum.. gözlüğü sevmiyorum... kullananlar bilir gzlük kullanmanın zorluğunu... senelerce kullandım.. ve artık kurulmak istiyorum nasipse... hep korkumdan dolayı erteledim durdum... ama artık karar verdim allah izin verirse randevuyu alacağım bu günlerde... eşim bile artık sen yaptırmayacaksan ben yaptırayım da gör diye takılıyor bana :) onunda gözlüğü var...
korkularım malum, riski çok mu? acıyor mu? ne kadar sürüyor operasyon? nasıl bir alet makine vs ile yapıyorlar? ve yapıldıktan sonra ne kadar süre sonra net görmeye başlıyorsunuz? bilhassa laser olanlardan çok rica ediyorum.. zahmet olmazsa beni rahatlatmak için biraz anlatırmısınız bu süreci... telefonu elime alıp alıp koydum randevuyu alamadım korkumdan
yaşım 28... annem bile çocuk gibisin deyip duruyor... :) göz bu arkadaşlar... allah muhafaza bişey olsa kör olma ihtimali varmıdır? offf çok stres yaptım...
korkularım malum, riski çok mu? acıyor mu? ne kadar sürüyor operasyon? nasıl bir alet makine vs ile yapıyorlar? ve yapıldıktan sonra ne kadar süre sonra net görmeye başlıyorsunuz? bilhassa laser olanlardan çok rica ediyorum.. zahmet olmazsa beni rahatlatmak için biraz anlatırmısınız bu süreci... telefonu elime alıp alıp koydum randevuyu alamadım korkumdan
yaşım 28... annem bile çocuk gibisin deyip duruyor... :) göz bu arkadaşlar... allah muhafaza bişey olsa kör olma ihtimali varmıdır? offf çok stres yaptım...