bende de var kızlar ben bu lekenin sinüzitle ya da uykusuzlukla alakalı olabileceğini düşünüyorum. bu konu da bir doktor da burnun da et olabilir o da sinüziti tetikler sinüzitte gözünde bu sarı tabakaya yol açabilir demişti. zaten benim sinüzit ağrım olduğunda o tabakada da bir ağrı oluyor. gözünde bu sarı lekelerden olanlar sinüzit probleminiz var mı aynı ağrı sizin tabakanız da da oluşuyor mu sizin doktorlarınız neyi önerdi?
benim gözümde de uzun zamandır sarı yağ tabakası var. doktor güneşe karşı alerjn var o yüzden olur ; göz bebeğine doğru yaklaşırsı o lekelerin sıyrılması lazım dedi.ilaç önermedi güneş gözlüğü kullan dedi.
Konuyu hortlettim evert. 6yillik bi konu olmus o zaman sitem etmissiniz ama sizde hic cevap vermiyosunuz... !!!! Bu siteninde boyle bir ozelligi var zamaninda sitem etbende uzun süredir göz hastalıklarıyla başı dertten kurtulmayan biri olarak bu sayfalara yazılar yazıyorum fakat kimse cvp yazmıyor daha gereksiz konularda sayfalarca yazılar var. demekki bizden başka göz şikayeti olan biri yok, galiba sitedeki herkesin gözü sağlıklı. tabi ki kimsenin hasta olmasını istemem allah herkese sağlık sıhhat versin ama bi konuyu arayıpta ulaşamamak sinir bozucu . size de geçmiş olsun . herkese sağlıklı günler............
Konuyu hortlettim evert. 6yillik bi konu olmus o zaman sitem etmissiniz ama sizde hic cevap vermiyosunuz... !!!! Bu siteninde boyle bir ozelligi var zamaninda sitem etme11 sadece suanki durumunuzu sormustum halbukii...bende uzun süredir göz hastalıklarıyla başı dertten kurtulmayan biri olarak bu sayfalara yazılar yazıyorum fakat kimse cvp yazmıyor daha gereksiz konularda sayfalarca yazılar var. demekki bizden başka göz şikayeti olan biri yok, galiba sitedeki herkesin gözü sağlıklı. tabi ki kimsenin hasta olmasını istemem allah herkese sağlık sıhhat versin ama bi konuyu arayıpta ulaşamamak sinir bozucu . size de geçmiş olsun . herkese sağlıklı günler............
arkadaşlar bende de var onlardan.aynaya her baktığımda sinir oluyorum çok az var bende ama olsun yine de insanı huzursuz edio.ama ne hikmetse şimdiye kadar o kadar göz doktoruna gittim bi kere aklıma gelmedi sarı lekeleri sormak.neyse yakında lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum bi çaresi varsa onuda aradan çıkarırım inşallah.
Cok gecmis olsunn gercektwn cok sinir bozucu bende 2ay icinde birden cikti moralim cok bozuk insallah dahada cok ilerlemezmerhaba, çok geçmiş olsun sizede, evet gözümdeki yağ tabakası hala ayn yerde duruyor,aynaya bakınca sinir bozucu oluyor. gözde kuruma bende de var.ama benim gözümde aynı zamanda herpes keratiti (göz uçuğu) var. gözdeki yağ tabakasının şuan bi zararı yok. ama kötü görünüyor gözüm . sanki sarılık hastalığım varmış gibi. şuan göz yaşı damlası kullanıyorum.
Cevabiniz benim icim cok onemli litfen cevap verinn!!arkadaşlar bende de var onlardan.aynaya her baktığımda sinir oluyorum çok az var bende ama olsun yine de insanı huzursuz edio.ama ne hikmetse şimdiye kadar o kadar göz doktoruna gittim bi kere aklıma gelmedi sarı lekeleri sormak.neyse yakında lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum bi çaresi varsa onuda aradan çıkarırım inşallah.
Cevabiniz benim icim cok onemli litfen cevap verinn!!
Tesekkurler cevabiniz icinn :)Merhaba uzun seneler olmuş :) benim sarı lekeler hala duruyor artma yok çok şükür. Lazer için o dönem gitmiştim gözümün biri llazere uygun olmadığı için yapılamadı bende saldım çayıra. Zaten bu mesajdan sonra iki çocugum oldu onlarla uğraşmaktan kendimle uğraşacak vakit bulamıyorum :)
Evett bende cok arastirdim adi pingueculla imiss. Bir prof. A gittim fazla belli olmuyo bazi dokrtorlar muayenede bile gormeyebilir. Sol taraftakide rahatsiz ederse alabilirim onda bisey yok demisti. Sizde de mi var bundan?arkadaaşlar gözlerinizde Pinguecula olabilir.çoğu göz doktoru bu hastalık için ameliyatı beceremiyor.ama internette sarı lekeleri ameliyat ile düzeltiyorlar.tabi dediğim şeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?