Gözümün nuru birtanem kardeşim hamile:)

zeynep215

edep ya Hu!!!
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
2.426
16
156
aynı anneden babadan değildik
ortaokul yıllarında başladı dostluğumuz sonra kardeş olduk bacımla
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi
çok şeye sabrettik çok sıkıntının üstesinden geldik önce bacım evlendi 1 yıl sonra da ben
arka arkaya 2 bebeğim oldu 2 gebeliğimde de gecelerim gündüz oldu nasıl söyleyecektim bacıma can yoldaşıma o bebek hasreti çekerken
nasıl söylenirdi ki kıvrandım söylerken ama o güçlüydü ve kendi bebeği gibi benimsedi yavrularımı
bir gün bile isyan etmedi sabretti inancından bir parça bile kaybetmeden 6 sene sabırla Allah'a yalvardı 4 aşılama 1 tüp bebek yaptırdı tutmadı çok acıdı çok kanadı yüreği lakin elimden bişey gelmedi kendime ister gibi yalvardım Mevlama 2.tüp bebeğini yaptırdı bu ay ve az önce aradı hamileyim bacım dedi
ilk beni aramış annesini bile değil ilk bana söyledi ağlıyorum hıçkıra hıçkıra
sevinçten mutluluktan başım dönüyor nefes alamıyorum
ne olur dua edin sağlıcakla alsın meleğini kucağına Rabbim onu ve meleğini korusunsenağlamasenağlamasenağlama:Saruboceq:
Rabbim bu yolda sabır gösteren tüm kardeşlerime sevdikleri hürmetine tez vakitte yavrularını göndersin Rabbim kimseyi evlatsız koymasın
çok mutluyum ne olur herşey yolunda gitsin Mevlam herkesin gönlüne göre versin
kusura bakmayın uzun oldu ama hala rüyadayım sanki

Son düzenleme:
zeynep inşallah kardeşinde senin gibi yavrusunu sağlıkla kucağına alır inşallah
sevgiler:CüvCüv:

hayırlı olsun canım
arkadaşının yaşadıkları hiç kolay değil ama sonunda kurban olduğum Allahım ona bir melek göndermiş
herşeyin bir zamanı var ve hakkımızda en hayırlı olanı Rabbimiz biliyor
inşaallah sağlıkla kucağına aldığı günü de gösterir Allahım ve isteyen herkese gönderir melekler opuyorumnanaktan

amiiin canım
neler yaşadığını bilirim ama bir tek an bile isyan etmedi ve ödülünü bugün aldı
tek derdim bacıma sarılıp ağlayamamak aramızda o kadar yol var ki keşke şuan gözlerine bakabilseydim
Rabbim herkese bu sevinci yaşatsın inşallah tez zamanda

Gözünüz aydın...Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kurtarsın inşallah her ikisinide...Sabrın sonu selamettir,işte en güzel karşılığı....doğum yaptığı haberinide alırız buradan inşallah.....

amin canım amin
inşaallah yakın zamanda bir araya gelirsiniz:1hug:
işte önemli olan da bu isyan etmemek
her yaşanılan imtihan
sabır mı ediyoruz yoksa isyan mı
Rabbim her daim sabredenlerden eylesin inşaallah :Saruboceq:

Gözünüz aydın olsun..hayırlısı ve sağlıcakla alır inş.kucağına....
amin canım Allah razı olsun
Ne güzell Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah
amin bitanem eylülüm Rabbim tez vakitte sana da bu güzel duyguyu nasip etsin gülüm
seninde haberini alıp uçalım mutluluktan:Saruboceq:

canım,sizin adınıza çok sevindim.Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasib etsin inşallah.
ne güzel ve içten dile getirmişsin.gözlerim doldu okurken.yüreğine sağlık.Rabbim tüm arzu eden hanımlara sağlıkla birlikde nasib eder inşallah.sağlıcakla,sevgiyle kalın.
doğum müjdesini de buradan almayı da nasib etsin.AMİN.

Ne kadar içten ve duygu dolu yazmışsın, tüylerim diken diken oldu okurken.
Sağ salim kucağına alır inşallah bebeğini bacın.

amin gülüm amin inşallah bu haberide vermek nasip olur
mevlam herkesin gönlüne göre versin

Ne kadar içten ve duygu dolu yazmışsın, tüylerim diken diken oldu okurken.
Sağ salim kucağına alır inşallah bebeğini bacın.

amin ablam inşallah sıkıntısız sağ salim bebeğini kucağına alırda yüreğim bi an olsun ohhh der artık
sabahları gördüğümü bilirim ben onun için o da benim için dert ortağı olmak başkaydı ablam
inan ablam tanıdık ya da değil birinin gebelik haberini almak cihanı veriyor sanki bana çünkü her ay ümitlenip her ay umudunun ellerinden kayıp gitmesini öğrendik artık
mevlam kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
desteğin için sağol bitanem

Bu nasıl güzel bir dostluk nasıl güzel bir kardeşliktir siz anlatırken ben bile öyle çok sevindim ki Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla bebek nasip etsin
Allah nazarlardan saklasınnn güzel dostunu

güzel cevabın için çok teşekkür ederim durucum Allah razı olsun gülüm:1hug:
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

tebrik ederim.sağlıcakla kucağına alır inşallah
inşallah tatlım teşekkür ederima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…