zeynep inşallah kardeşinde senin gibi yavrusunu sağlıkla kucağına alır inşallah
sevgiler:CüvCüv:
tebrik ederim.sağlıcakla kucağına alır inşallah.
amiiin canımhayırlı olsun canım
arkadaşının yaşadıkları hiç kolay değil ama sonunda kurban olduğum Allahım ona bir melek göndermiş
herşeyin bir zamanı var ve hakkımızda en hayırlı olanı Rabbimiz biliyor
inşaallah sağlıkla kucağına aldığı günü de gösterir Allahım ve isteyen herkese gönderir melekler opuyorumnanaktan
sağol kuzu sarmam iyi ki varsınızGözünüz aydın olsunolumunekankayizsmile
amiiin canım
neler yaşadığını bilirim ama bir tek an bile isyan etmedi ve ödülünü bugün aldı
tek derdim bacıma sarılıp ağlayamamak aramızda o kadar yol var ki keşke şuan gözlerine bakabilseydim
Rabbim herkese bu sevinci yaşatsın inşallah tez zamanda
amin canım Allah razı olsunGözünüz aydın olsun..hayırlısı ve sağlıcakla alır inş.kucağına....
amin bitanem eylülüm Rabbim tez vakitte sana da bu güzel duyguyu nasip etsin gülümNe güzellAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah
amin gülüm amin inşallah bu haberide vermek nasip olurcanım,sizin adınıza çok sevindim.Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasib etsin inşallah.
ne güzel ve içten dile getirmişsin.gözlerim doldu okurken.yüreğine sağlık.Rabbim tüm arzu eden hanımlara sağlıkla birlikde nasib eder inşallah.sağlıcakla,sevgiyle kalın.
doğum müjdesini de buradan almayı da nasib etsin.AMıN.
Ne kadar içten ve duygu dolu yazmışsın, tüylerim diken diken oldu okurken.
Sağ salim kucağına alır inşallah bebeğini bacın.
güzel cevabın için çok teşekkür ederim durucum Allah razı olsun gülüm:1hug:Bu nasıl güzel bir dostluk nasıl güzel bir kardeşliktir siz anlatırken ben bile öyle çok sevindim ki Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla bebek nasip etsin
Allah nazarlardan saklasınnn güzel dostunu
inşallah tatlım teşekkür ederima.s.tebrik ederim.sağlıcakla kucağına alır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?